in ,

Ryan Reynolds’lu Free Guy Filminden İlk Fragman Geldi

Ryan Reynolds’un başrolünde olduğu ve süper kahraman temalı yapımlara farklı bir bakış açısı getiren “Free Guy” filminden ilk fragman yayınlandı.

Free Guy Ryan Reynolds
- Reklam -
- Reklam -

Bizler onu Deadpool olarak çok sevdik. Fakat kendisi farklı yapımlarda da yer almalı, değil mi? Bahsettiğimiz isim Ryan Reynolds, yine hayranlarının oldukça seveceği yeni bir filmle karşımızda. Oyuncunun başrolünü üstlendiği Free Guy filminden ilk fragman 2019 Comic Con Experience etkinliğinde yayınlandı.

Truman Show’a oldukça benzeyen bir senaryo içerisinde olan film, bir oyun içinde önemsiz bir karakteri canlandıran Ryan Reynolds’un oynadığı karakter üzerine odaklanıyor.

Açık dünya tarzı bir oyunda aslında NPC (Non-player Character) olduğunu keşfeden bir banka memuru, kendi hikâyesinin kahramanı olmaya karar veriyor. Artık sınırı olmayan bir dünyada, kendi dünyasını yoluna koymaya karar veren birine dönüşüyor ve asıl macera başlıyor.

- Reklam -

Ryan Reynolds’lu Free Guy Fragmanı

YouTube video

Bu arada CCXP2019 etkinliğinde Reynolds neredeyse eziliyordu! Seyircilerin yanına tokalaşmak için sahneden inen oyuncunun üzerine, ona ulaşmak isteyen hayranların yoğun baskısına dayanamayan aradaki engel çöktü. Hızlı bir refleksle ezilme tehlikesini atlatan Reynolds, yaşadığı şoku kısa sürede atlatıp seyircilerin yanına tekrar indi ve durumlarının iyi olup olmadığını kontrol etti.

Hemen aşağıdan ezilme tehlikesini geçirdiği anı ve sonrasını izleyebilirsiniz:

- Reklam -

Free Guy Ne Zaman Vizyona Girecek?

Filmin yönetmenliğini Real Steel ve Night at the Museum (Müzede Bir Gece) yapımlarıyla tanıdığımız Shawn Levy üstleniyor. Filmde Reynolds’a Taika Waititi (Thor: Ragnarok, What We Do in the Shadows), Channing Tatum (21 Jump Street, Magic Mike), Utkarsh Ambudkar (Brittany Runs a Marathon, Pitch Perfect), Lil Rel Howery (Get Out, Uncle Drew), Jodie Comer (Killing Eve, Doctor Foster}) ve Joe Keery (Stranger Things, Molly’s Game) gibi tanıdık yüzler eşlik ediyor.

Ayrıca hazırlanan bu filmin Disney ve Fox anlaşması yapılmadan önce çekilmeye başladığını da hatırlatmış olalım. 71.3 milyar dolarlık anlaşma yapılmadan önce hazırlanan ve beyaz perdeye gelen X-Men: Dark Phoenix gibi birçok Fox filminin gişede başarısız olduğunu belirtmek gerekiyor. Fakat şimdilik, Deadpool karakteriyle son yıllarda adından sıkça söz ettiren Reynolds sayesinde bu filmin gişede hatırı sayılır bir başarı elde etmesi bekleniyor.

Free Guy, 3 Temmuz 2020 tarihinde sinemalarda olacak.

Film için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Fikir olarak hoşunuza gitti mi?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Tim Miller Deadpool 2’yi Neden Bıraktığını Açıkladı

* Zombieland Yazarından Ryan Reynolds İtirafı Geldi

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Video oyununun içindeyiz deyince aklıma Arni’ nin Son Kahraman filmi geldi. :slight_smile:

    giphy

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Truman Show tarzı bir film olacak gibi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

David Tennant 80 Günde Devri Alem

David Tennant, 80 Günde Devri Alem Mini Dizisinde Oynayacak

Vikings Dizisinde Göz Dolduran 10 Sahne

Vikings Dizisinde Göz Dolduran 10 Sahne