in

Furiosa: Yeni Mad Max Filmi Vizyon Tarihi Duyuruldu

Furiosa karakterinin geçmişini konu alacak yeni Mad Max filmi vizyon tarihi belli oldu. George Miller’ın yeni aksiyonu için bir süre daha beklememiz gerekecek.

Furiosa: Yeni Mad Max Filmi Vizyon Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Mad Max filmi Furiosa için çıkış tarihi açıklandı. George Miller’ın yönetmenliğinde gelecek ve Anya Taylor-Joy ile Chris Hemsworth’un başrollerini paylaşacağı yapım, Mad Max: Fury Road’da tanıdığımız Furiosa karakterinin gençliğine odaklanacak.

2015 yılında Mad Max: Fury Road filminin vizyona girmesinden sonra, Çılgın Max serisi oldukça şaşalı bir dönüş yaptı. George Miller bir kez daha filmin yönetmenlik koltuğuna oturdu. Serinin yaratıcı ismi, izleyicileri Charlize Theron’un Furiosa’sıyla tanıştıran muhteşem bir aksiyon filmi sundu. Karakter o kadar dikkat çekiciydi ki, Miller bir devam filmine ek olarak Furiosa solo filminin olasılığını dillendirmeye başladı.

Mad Max: Fury Road’un aldığı övgülere rağmen, Furiosa filminin gelip gelmeyeceği yıllar boyunca bir soru işareti olarak kaldı. Nihayet bu yılın ilk çeyreğinde önemli adımlar atılmaya başlandı. İlk olarak Charlize Theron’un geri dönmeyeceğini öğrendik.

- Reklam -
Yeni Mad Max Filmi Charlize Theron Furiosa / Anya Taylor-Joy
Charlize Theron ve Anya Taylor-Joy

Miller, verdiği bir röportajda Theron’un üzerinde gençleştirme teknolojisi kullanmayı düşündüklerini ancak teknolojinin bunu iyi bir şekilde yapabilmesi için henüz o kadar gelişmediğini açıkladı. Aynı zamanda filmin yeni Furiosa’sı için ise özellikle son dönemde The Queen’s Gambit ile yıldızı iyice parlayan Anya Taylor-Joy’un seçildiği ortaya çıktı. Ayrıca Marvel Sinematik Evreni’nin Thor’u olarak tanınan Chris Hemsworth ile, The Matrix 4 filminde genç Morpheus’u canlandıracak olan Yahya Abdul-Mateen II’nun da Taylor-Joy’a başrollerde eşlik edeceği duyuruldu. Nihayet bu gelişmeler, filmin resmi bir vizyon tarihi elde etmesiyle hız kazandı.

Yeni Mad Max Filmi Furiosa 2023 Yılında Çıkacak

Warner Bros., resmi olarak Furiosa adıyla anılan anılacak Max spin-off’unun 23 Haziran 2023 tarihinde beyaz perdeye geleceğini duyurdu. Stüdyo ayrıca filmin öncelikle beyaz perdeye geleceğini, aynı anda HBO Max’te yayınlanmayacağını da açıklamasına ekledi. Bu vizyon tarihi herhangi bir şekilde ertelenmediği takdirde Furiosa filmi, Mad Max: Fury Road piyasaya sürüldükten sekiz yıl sonra çıkmış olacak.

Yeni Mad Max Filmi Charlize Theron Furiosa

- Reklam -

Tarih şu an için uzak görünüyor olsa da, özellikle Koronavirüs pandemisinin getirdiği şartlar nedeniyle makul görülebilir. Mad Max: Fury Road’un yapım ve çekim süreci, hayranların bildiği gibi karmaşık ve uzundu. Yönetmen, Fury Road’da olduğu gibi Furiosa ile de genişleyen ve ayrıntılı bir şey yapmayı planlıyorsa, 2023 olarak gösterilen vizyon tarihin ona bolca zaman sağlayacaktır.

Yeni Mad Max filmi konusunda sizlerin beklentileri neler? Sizce ortaya Fury Road kadar iyi bir yapım çıkacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynal: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Gereksiz ve boş bir proje.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Christophe Nolan Filmleri Video Oyun Uyarlaması

Christopher Nolan, Filmlerini Video Oyun Olarak Görmeye Hevesli

The Sopranos Oyuncuları

The Sopranos Oyuncuları Yıllar Sonra Bir Araya Geldi