in

Gal Gadot, Alfred Hitchcock Filminin Yeniden Çevriminde Başrol Olacak

Gal Gadot, Alfred Hitchcock imzalı To Catch A Thief (Kelepçeli Âşık) filminin yeni uyarlamasının başrolünde yer alacak.

Gal Gadot Alfred Hitchcock filmi başrol
- Reklam -
- Reklam -

Gal Gadot, 1955 yılında vizyona giren Alfred Hitchcock imzalı To Catch A Thief (Kelepçeli Âşık) filminin yeniden çekilecek versiyonunun başrolünü üstlenmeye hazırlanıyor.

İlk defa Ağustos 1955’te vizyona giren, ülkemize ise Kelepçeli Âşık adıyla 1957’de gelen To Catch A Thief’in kadrosunda Oscar adayı aktör Cary Grant ve Akademi Ödüllü aktris Grace Kelly rol aldı. Filmin senaryosu David Dodge’un 1952 tarihli aynı adlı romanına dayanıyor. Yapımda Cary Grant “kedi” lakaplı bir mücevher hırsızını canlandırıyor. Grace Kelly ise pek çok mücevhere sahip şımarık bir genç kadın rolünü üstleniyor. Grant, bir hırsız olmasına karşın artık eski uğraşlarına dönmek ve gerçek hırsızı ortaya çıkartarak masumiyetini kanıtlamak istiyor.

Şimdi söz konusu film yıllar sonra Paramount Pictures önderliğinde bir kez daha beyaz perdeye uyarlanacak. Variety’nin haberine göre Gadot, To Catch A Thief’in yeni versiyonunda Grace Kelly’nin rolüne hayat verecek. Fox’un Prodigal Son’ı ile tanınan Eileen Jones filmin senaryosunu kaleme alacak. Jones son olarak New Line için Margot Robbie’nin de içinde yer aldığı Highwayman adlı filmin senaryosunu yazmak için görevlendirilmişti. Dünya çapında popüler olan The Fast and Furious serisinin arkasındaki yapımcı Neal Moritz ise To Catch A Thief’in yeniden çevrimini yapacak. Gadot, oyunculuğunun yanı sıra eşi Jaron Varsano ile prodüksiyon şirketleri Pilot Wave aracılığıyla filmin prodüksiyonunu da üstlenecek.

- Reklam -

To Catch A Thief Öncesi Gal Gadot Farklı Filmlerde Yer Alacak

Gal Gadot To Catch A Thief

Gal Gadot’un filmde yer alacağı kesinleşmiş olsa da, filmdeki erkek başrolü kimin oynayacağı henüz bilinmiyor. Ayrıca senaryoda ne gibi değişiklikler yapılacağı veya çekimlerin ne zaman başlayacağı gibi sorular da şu an için cevapsız durumda. Gadot şu anda iki yüksek bütçeli film projesi olan Cleopatra ve Pamuk Prenses’in çekimlerine henüz başlamadığı için, yeni uyarlamanın bir süre daha beklemesi gerekiyor. Oyuncunun Wonder Woman 3 için de hazırlandığı biliniyor. Aynı zamanda To Catch A Thief şu anda erken geliştirme aşamasında ve muhtemelen bu üç filmin tamamlanmasından bir süre sonra prodüksiyona başlayacak.

- Reklam -

Gadot, Kenneth Branagh’ın 11 Şubat 2022’de vizyona girecek olan Death on the Nile filminde izlenecek.

Alfred Hitchcock imzalı To Catch A Thief’in bir kez daha sinemalara uyarlanacak olmasına ve başrolünde Gal Gadot’un yer alması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

refik anadol metaverse dataland

Refik Anadol, Metaverse Dünyasında: “DATALAND” Projesi Duyuruldu

roma hazinesi porsuk

Yiyecek Arayan Porsuk, Roma İmparatorluğu’ndan Kalma Hazine Buldu