in

Gal Gadot, “Hızlı ve Öfkeli 10” Filmiyle Gisele Rolüne Geri Dönüyor

Gal Gadot, Hızlı ve Öfkeli 10 ile seriye geri dönüyor. Wonder Woman yıldızı, Gisele Yashar rolünü yeniden canlandıracak.

Gal Gadot, Hızlı ve Öfkeli 10 Kadrosuna Katıldı
- Reklam -
- Reklam -

Gal Gadot, Hızlı ve Öfkeli 10 ile Fast and the Furious serisine geri dönmeye hazırlanıyor. Wonder Woman yıldızının altıncı filmde öldüğü bilinen Gisele Yashar karakterini bir kez daha canlandıracağı duyuruldu.

Son olarak 7 Mayıs 2013’te vizyona giren Hızlı ve Öfkeli 6 filminde yer alan Gal Gadot, karakterinin ölümü ile seriden ayrılmıştı. Daha sonrasında kendisine asıl ünü kazandıran ve yıllar boyunca oynadığı DC Sinematik Evreni karakteri Wonder Woman ile adından söz ettirdi. Şimdi ise The Direct’in ulaştığı kaynaklara göre Gal Gadot şu anda 19 Mayıs 2023’te vizyona girmesi planlanan Fast X ile seriye geri dönüş yapacak. Eğer bu bilgi doğru çıkarsa, oyuncu Jason Momoa ile Justice League sonrası tekrar bir araya gelmiş olacak.

Oyuncunun canlandırdığı Gisele Yashar karakteri 10. film ile gerçekten dönecekse bile bu bir Hızlı ve Öfkeli filminde sözde ölü bir karakterin ilk kez geri dönüşü olmayacak. Film serisi hayranlarının hatırlayacağı üzere 2021 çıkışlı F9 filminde de Sung Kang tarafından canlandırılan Han Lue karakteri geri dönmüş ve 2006 çıkışlı The Fast and the Furious: Tokyo Drift macerasında aslında ölmediği ortaya çıkmıştı.

- Reklam -

Gal Gadot, "Hızlı ve Öfkeli 10" Filminde Gisele Rolüne Geri Dönüyor

Gal Gadot, Hızlı ve Öfkeli 10 ile Wonder Woman Sonrası Eski Rolüne Geri Dönüyor

Gal Gadot, Gisele Yashar adlı karakteri ilk olarak serinin dördüncü filmi Fast & Furious’da (2009) canlandırdı. Daha sonra Fast Five (2011) ve daha önce bahsedilen Fast & Furious 6’te rolünü yeniden canlandırdı. Gadot, Furious 7’da (2015) bir geri dönüş sahnesi için bir plan çekti. Ancak bu daha sonra bu görüntüler filmin son hâlinden çıkarıldı.

İlginç bir şekilde Gadot’nun Hızlı ve Öfkeli’ye dönüşüyle ilgili haberler, DC’deki geleceğinin sallantıda olduğu bir zamanda geliyor. Gadot kısa süre önce Diana’nın hikâyesinin bir sonraki bölümünü anlatmaktan duyduğu heyecanı dile getirmişti. Tam bir gün sonra ise üçüncü Wonder Woman solo filminin James Gunn ve Peter Safran tarafından yeni kurulan DC evreni nedeniyle iptal edildiği ortaya çıktı. Ayrıca Gal Gadot’un yakında çıkacak olan DCU filmi The Flash’ta yer alan sahnesinin de çıkartıldığı bildirildi. Gadot’un Shazam! Fury of the Gods için planlanan sahnesinin kesilip kesilmediği ise henüz açıklanmadı.

- Reklam -

Gal Gadot, "Hızlı ve Öfkeli 10" Filminde Gisele Rolüne Geri Dönüyor

Gal Gadot’un Hızlı ve Öfkeli serisine tekrar dönüşü hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Direct

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for TheNameless TheNameless dedi ki:

    Artık bitmenizin zamanı geldi. BİTİN.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Microsoft Netflix Satin Alma

Microsoft, Netflix’i Satın Almak için 190 Milyar Doları Gözden Çıkartmış Olabilir

Megalopolis Film Seti Francis Ford Coppola

Francis Ford Coppola’nın Rüya Projesi “Megalopolis” Setinden İlk Görüntüler: İşte Adam Driver ve Aubrey Plaza