in

Cem Yılmaz Yeni Filmi “Galata Canavarı” ile Geliyor: Yahşi Batı’nın Devamı Olabilir

Galata Canavarı geliyor. Yeni Cem Yılmaz filmi duyuruldu. Ünlü sanatçı, sıradaki projesinin posterini ve yapımın çıkış tarihini paylaştı.

Galata Canavarı: Yeni Cem Yılmaz Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Galata Canavarı duyuruldu. Yeni Cem Yılmaz filmi hakkında ilk açıklama usta komedyenden geldi. Yapım 2023 yılı içerisinde izleyici ile buluşacak. Filmin detayları ise şu an için bilinmiyor.

Şu sıralar Netflix’te yayınlanacak Erşan Kuneri dizisi için geri sayan Cem Yılmaz, ayrıca 31 Aralık’ta Diamond Elite Platinum Plus adlı stand-up gösterisi ile platformdaki yerini alacak.

Son olarak 2020 yılında Karakomik Filmler ‘Deli’, ‘Emanet’, ‘2 Arada’ ve ‘Kaçamak’ ile izleyicinin karşısına çıkan Cem Yılmaz sıradaki projesini duyurdu. Sosyal medya hesabından adı Galata Canavarı olarak belirlenen yapımın afişini paylaşan Yılmaz, “Oldu olacak 2023 de izleyeceğimiz filmi de duyurayım tam olsun,” ifadesini kullandı.

- Reklam -

Yeni Cem Yılmaz Filmi Galata Canavarı Yahşi Batı’nın Devamı Olabilir

Filmin posterinde şu ifadeye yer veriliyor:

“Galata Canavarı

İstanbul’u allak bullak eden sanatkâr cinayetlerinin hikâyesi”

Galata Canavarı: Yeni Cem Yılmaz Filmi

Yapımın konusu, oyuncuları ya da diğer detayları belli olmasa da yapılan ilk tahminler Cem Yılmaz’ın 2010 tarihli Yahşi Batı filmine bir devam hikâyesi gelebileceği yönünde.

- Reklam -

19. yüzyılın sonlarında Osmanlı’dan Amerikan Başkanı’na özel bir hediye götürmek için yola çıkan 2 gizli polis Aziz Vefa ve Lemi Galip’in hikâyelerini konu alan Yahşi Batı, Cem Yılmaz’ın sevilen filmleri arasında anılıyor. Ünlü komedyen de 2019 yılında verdiği bir demeçte, Yahşi Batı’nın devam senaryosunun hazır olduğunu ifade etmişti.

Bu nedenle tahminler Aziz Vefa karakterinin İstanbul’da yaşayacağı yeni maceralarını Galata Canavarı filminde izleyebileceğimiz yönünde. Yılmaz aynı demeçte Galata Cinayetleri’nde sanatçıları öldüren bir seri katilin hikâyesine yer verileceğini de ifade etmişti. Bu durumda açıklanan yeni yapımın Yahşi Batı’nın devam filmi olasılığı oldukça yüksek görülüyor.

Cem Yılmaz ile birlikte Ozan Güven, Demet Evgar, Özkan Uğur ve Zafer Algöz gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran Yahşi Batı filmi 2 milyon dolarlık bütçesine karşın toplamda 13 milyon dolar hasılat getirmeyi başarmıştı.

Ancak elbette Galata Canavarı’nın konusu hakkında şu an için resmi bir açıklama yok.

Siz bu yeni film projesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Cem Yılmaz Twitter

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Matrix Resurrections

The Matrix Resurrections İncelemesi: Tavşan Deliğine Geri Dönmek

2021'in En İyi 50 Kurgu Kitabı: Hürriyet Kitap Sanat

Hürriyet Kitap Sanat Açıkladı: 2021’in En İyi 50 Kurgu Kitabı