in

Game of Thrones Yıldızı, Gözünü İlk Kadın James Bond Rolüne Dikti

Daenerys rolüyle Game of Thrones dizisinde dikkatleri üzerine çeken Emilia Clarke, ilk kadın James Bond karakterini canlandırma fikrine sıcak bakıyor.

Game of Thrones
- Reklam -
- Reklam -

Game of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen rolüyle dünya çapında ün kazanan oyuncu Emilia Clarke, gelecek planlarından ve dikkat çeken hedeflerinden söz etti.

Daniel Craig yeni filmiyle on üç yılın ardından James Bond rolüne veda ederken Emilia Clarke bu rolü devralmak istediğini belirtti.

Oyuncu, Empire dergisine verdiği röportajda role ilgi duyup duymadığı sorulduğunda şunları söyledi:
“Evet! Tabii ki! Sonuna kadar evet! James Bond, her zaman havalı kalmayı başaran serilerden biri. Gelmiş geçmiş en klişe James Bond’u canlandırsanız bile yine havalı olur.”

- Reklam -

Yeni James Bond İçin Aday Listesi Uzuyor

Downton Abbey’den tanıdığımız Michelle Dockery dahil, birçok oyuncu bu konudaki niyetini belirtmiş durumda. Şu an için Lashana Lynch’in güçlü bir aday olduğu konuşuluyor. Hatta kendisine, yeni filmde bu rolün devredileceğine dair tahminler de mevcut.

Lashana Lynch için yeni filmde bayrağı Craig’den alacağı ve yeni 007 olarak maceraya atılacağı konuşulanlar arasında. Bu durumda 007 karakteri ilk defa siyahi ve kadın bir bireye emanet edilmiş olacak.

Phoebe Waller Bridge james bond

Bond #25: No Time to Die adlı yeni James Bond filminin senaristlerinden olan Phoebe Waller-Bridge’in tüm serideki ikinci kadın yazar olduğunu da hatırlatalım. Kendisinin, sırf cinsiyetinden ötürü senaryo ekibine alındığına dair çeşitli söylentiler de vardı. Bu konu Daniel Craig’e sorulduğundaysa ünlü oyuncu, bunun bir saçmalık olduğunu söylemekle yetindi.

Görünüşe göre Doctor Who’daki ilk kadın Doktor tartışmalarına benzer şekilde James Bond için de kadın rolü tartışmaları çıkacak ve seriyi uzun zaman gündemde tutacak.

Filmin yönetmenliğini True Detective ve Maniac yapımlarından akıllara gelen Cary Joji Fukunaga üstleniyor.

- Reklam -

Yapımda Bond’un karşısındaki kötü karakteri Oscar ödüllü aktör Rami Malek canlandıracak. 25. filmde yer alacak diğer oyuncular ise şöyle: Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Billy Magnussen, Dali Benssalah, Ana de Armas ve David Dencik.

25. James Bond filmi No Time to Die Nisan 2020 tarihinde vizyona girecek.

Game of Thrones yıldızı Clarke’ın dileği hakkında siz ne düşünüyorsunuz? James Bond serisinin bir kadın ajana ihtiyacı var mı? Yoksa bu sadece gündemde kalmak için atılacak bir hamle mi?

Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Yeni James Bond’un Kötüsü Acımasız Olacak

Kaynak: Independent

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Khaleesi’ yi severiz ama Sarah Connor olması faciasından sonra artık çok düşünmüyorum. Olsun J.B.’ de olsun Gandalf da olsun fark etmez. :smiley: :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

philip k dick Androidler Elektrikli Koyun Düşler mi?

ÇEKİLİŞ: Philip K. Dick’ten “Androidler Elektrikli Koyun Düşler mi?”

iron man Avengers

Avengers: Endgame Finalinde Robert Downey Jr.’ın Şaşırtan Alternatif Repliği