in

Game of Thrones Yıldızı Marvel Sinematik Evreni Yolcusu!

Marvel Sinematik Evreni’nin dördüncü evresinde yer alacak The Eternals filmi için Game of Thrones’un eski yıldızı da gündeme geldi.

game of thrones
- Reklam -
- Reklam -

Avengers: Endgame Marvel evreninde bir dönemin sonuna geldik. Spider-Man: Far From Home fragmanıyla da 3. evreyi kapatıyor gibi görünüyoruz. Peki 4. evrede bizleri neler bekliyor? Endgame sonrası vizyon bekleyen filmleri şurada biraz anlatmıştık. Bugün onlardan birisine, The Eternals’a olası bir oyuncu transferi haberi geldi. Kendisi Game of Thrones evreninden de tanıdığımız bir isim.

Game of Thrones dizisinde Robb Stark’a hayran kalmayan yoktur. Özellikle o Red Wedding bölümü dillere destandı. Diziye görece erken veda ede Richard Madden’ı daha sonra BBC’nin başarılı dizisi Bodyguard’da da görmüştük.

Madden yeterince dikkat çekmiş olacak ki kendisini Marvel Sinematik Evreni’nin kollarında görmek üzere. Çekimlerine bu sene içinde başlanması beklenen The Eternals filmi için Richard Madden da gündemde.

- Reklam -

The Eternals için daha önce gündemde olan isimler arasında Angelina Jolie ve Kumail Nanjiani de bulunuyordu. Hâl böyle olunca kadroya bir de Madden takviyesi, filmin için oyuncu kalitesini iyice yukarı çekebilir gibi duruyor.

Marvel: The Eternals

The Eternals

- Reklam -

Jack Kirby tarafından 1976’da yaratılan “The Eternals” çizgi romanının konusu kısaca şöyle: Kozmik varlıklar olan Celestiallar’ın yaptığı deneyler sonucunda Eternallar ve Deviantlar’ı yaratır. Filmde bu iki ırkın birbirleriyle kıyasıya mücadelesi ve ırkların yaratılmasına konuk olacağız.

Marvel cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa da Richard Madden ihtimali bizleri şimdiden heyecanlandırdı bile.

Siz ne dersiniz? Eski bir Game of Thrones oyuncusunu Marvel Sinematik Evreni’nde görmek nasıl olur? Forumlarımıza gelerek yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın!
Kaynak: The Wrap


Marvel Evreninin En Güçlü 20 Kötü Karakteri

Avengers: Endgame Yönetmenlerinden Joe Russo’dan “Batman” İtirafı

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lucifer

Lucifer Dizisinin 5. Sezonu Gelecek mi?

george r r martin tolkien

George R.R. Martin: “Gandalf Dumbledore’un Kıçını Tekmeler”