in

Fransız Aktör Gerard Depardieu Cinsel Saldırı ve Tacizle Suçlanıyor

Gerard Depardieu 13 kadın tarafından cinsel saldırı ile suçlanıyor. 74 yaşındaki oyuncu hakkında benzer iddialar daha önce de ortaya çıkmıştı.

Gerard Depardieu Cinsel Saldırı ve Taciz ile Suçlanıyor
- Reklam -
- Reklam -

Gerard Depardieu Fransız haber sitesi Mediapart’ın haberine göre cinsel saldırı ve tacizle suçlanıyor.

Fransız haber sitesi Mediapart, ünlü aktör Gerard Depardieu’nun 13 kadın tarafından cinsel saldırı veya tacizle suçlandığını iddia etti. Kadınlar, yıldızın kendilerini elle taciz ettiğini, iç çamaşırlarına soktuğunu ve müstehcen sözler söylediğini iddia ediyorlar. İddiaların son yirmi yıl içinde film ve dizi setlerinde ya da halka açık yerlerde gerçekleştiği belirtiliyor.

74 yaşındaki aktörün avukatı, “ceza hukuku kapsamına girebilecek tüm suçlamaları resmen reddettiğini” açıkladı. İddialar, Depardieu’nun daha önce reddettiği tecavüz suçlamasından iki yıl sonra geldi. Mediapart soruşturmasında, film setindeki bir figüran, Depardieu’nun elini elbisesinin altına soktuğunu ve iç çamaşırına ulaşmaya çalıştığını söyledi. Kadın, elini ittiğinde Depardieu’nun agresifleştiğini ve tekrar denediğini iddia etti.

- Reklam -

Başka bir kadın ise çekimler arasında Depardieu’nun “elinin belinde dolaştığını” ve “sonunda elini ısrarcı bir şekilde kalçasına koyduğunu” anlattı. Bir kadın kalabalık bir sahne sırasında Depardieu’nun “elini cinsel organına koymaya çalıştığını” söyledi. Bir diğer olayda ise aktör, yapımcı olarak tanıttığı bir adam eşliğinde kadını arkadan tuttuğu ve “kalçalarını, karnını ve göğüslerini ovuşturduğu” iddia edildi.

Gerard Depardieu Cinsel Saldırı ve Taciz ile Suçlanıyor

Cinsal Saldırı ile Suçlanan Gerard Depardieu Rusya Başkanı Vladimir Putin ile Yakın Arkadaş

Mediapart’a konuşan kadınların birçoğu film setlerinde hiçbir işlem yapılmamasına, Depardieu’nun iddia edilen davranışlarına göz yumulmasına ve hatta bu davranışların kahkahalarla karşılanmasına çok şaşırdıklarını söyledi. O sırada 17 yaşında olan bir aktris ise “Yetişkinler bir aktörün herkesin önünde göğüslerimi okşamasına izin verdi,” dedi.

Paris savcılığı, geçen çarşamba günü yaptığı açıklamada “bugüne kadar yeni bir şikayet almadığını” söyledi. Depardieu, 2018 yılında bir aktrise tecavüz ettiği iddiasıyla da soruşturma altında kalmıştı.

- Reklam -

1948 yılında Fransa’nın Châteauroux şehrinde doğan Fransız aktör kariyerine 1970’lerin başında tiyatro sahnesinde başladı. Daha sonra sinema ve televizyon dünyasında da dikkat çeken performanslar sergiledi. Uluslararası alanda tanınan bir aktör olan Depardieu, Oscar ve BAFTA ödüllerine aday gösterildi. Bugüne dek Jean de Florette, Green Card (Yeşil Kart) ve Cyrano de Bergerac ve Life of Pi (Pi’nin Yaşamı) gibi birçok ünlü filmde rol aldı.

Gerard Depardieu Cinsel Saldırı ve Taciz ile Suçlanıyor

Rusya’nın başkanı Vladimir Putin’in yakın arkadaşı olarak da tanınan Gerard Depardieu, 2013 yılında Rusya vatandaşlığı aldı.

Gerard Depardieu hakkında ortaya atılan iddiaların doğru olma ihtimali hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: BBC

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Sims Benzeri Yapay Zeka Deneyi

The Sims’i Anımsattı: Bilim İnsanları Dijital Bir Köyde Yapay Zekâ Botlarının Yaşantılarını İnceledi

Doğu Yücel Profil Söyleşi

Doğu Yücel: Yıldız Tozu, Mitat ve Sinema