in ,

Ghost of Tsushima Uyarlaması Tamamen Japon Oyuncularla ve Japonca Çekilebilir

Ghost of Tsushima uyarlaması, Japon oyuncularla ve Japonca dilinde gelebilir. Yönetmen Chad Stahelski, yeni filmi hakkında konuştu.

Ghost of Tsushima Filmi Japon Oyuncular ile Çekilebilir
- Reklam -
- Reklam -

Ghost of Tsushima uyarlaması, oyuna bağlı kalarak tamamen Japon oyuncularla ve Japonca çekilecek. John Wick serisiyle tanınan filmin yönetmeni Chad Stahelski, yeni film uyarlaması hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Popüler oyunun film uyarlaması üzerinde geliştirmeler devam ederken, yönetmen Chad Stahelski Ghost of Tsushima filminin video oyununa nasıl sadık kalacağına dair bazı bilgiler paylaştı. Sly Cooper ve In Famous’ Sucker Punch Productions tarafından geliştirilen aksiyon-macera oyunu, 1200’lerin sonlarında Japon adasında yaşayan, ciddi şekilde yaralanan ve bir Moğol istilasının ortasında ölüme terk edilen Jin Sakai’nin hayatını konu ediniyor. Oyuncular, Moğolları evinden püskürtmek için bir grup gerilla müttefiki toplama arayışına giren Jin’i yönlendiriyor.

2020’nin ortalarında çıkan oyun, yakın dövüş teknikleri, olay örgüsü, etkileyici görselleri ve müziğiyle hem eleştirmenlerden hem de oyunculardan oldukça olumlu yorumlar aldı. Oyuncular özellikle gizli oynanış teknikleri ve açık dünya yapısına hayran kaldı. İki yıl boyunca 9.73 milyonun üzerinde kopya satan ve Sony’nin en hızlı satan orijinal oyunlarından biri haline gelen macera için bir film uyarlamasının geleceğini duyurdu. Ayrıca halihazırda geliştirilmekte olan devam oyunu ile seriyi genişletmeye başladı.

- Reklam -

Chad Stahelski: “Ghost of Tsushima filminin Japon Oyuncular ile Çekilmesine Sony Destek Veriyor”

Ghost of Tsushima Filmi Japon Oyuncu ve Japonca

Ghost of Tsushima filminin yapım aşamasında olduğunun duyurulmasından bu yana bir yıldan fazla bir süre geçti ve şimdi filmin dümenindeki isim, ünlü oyunu büyük ekrana getirme çabalarına dair bazı bilgiler paylaştı.

Netflix’in Day Shift filminin de yapımcıları arasında yer alan Chad Stahelski, yeni filmle ilgili Collider’a verdiği röportaj sırasında Ghost of Tsushima filminin gelişimi hakkında bir güncelleme sundu. Yönetmen, projede hâlâ senaryo aşamasında olduğunu doğruladı ve kaynak olan oyuna, kültürel anlamda doğru bir oyuncu kadrosu, ekip ve hikâye ile sadık kalma arzusunu dile getirdi.

- Reklam -

“Eğer bunu doğru yapabilirsek görsel anlamda çarpıcı olacağını düşünüyorum. Karakter odaklı bir filmden bahsediyoruz. Harika aksiyon ve görüntü için bir fırsatımız var. Dürüst olmak gerekirse, karakter odaklı bir film için uğraşıyorum. Yani Moğolların Tsushima adasını işgal etmesiyle ilgili bir Japon olayı. Tamamıyla bir Japon oyuncu kadrosu ve Japonca dilinde. Sony bu konuda bize destek veriyor. 16 yaşımdan beri Japonya’ya gidiyorum. Ülke sevgisi, insan sevgisi, dil sevgisi var. Sadece benim dilimde değil, aynı zamanda bir başkasının ve kültürel olarak zihniyetimi değiştirmeye çalışmak, bunu Batılı bir izleyiciyi hâlâ cezbeden havalı bir şekilde yapmak için uğraşacağım.”

Şu an için çekim veya vizyon tarihi hakkında bir bilgi paylaşılmayan uyarlamanın tahmin edileceği üzere oyuncu kadrosu da belli değil. Ancak yönetmenin aklındaki fikrin gerçekleşmesi halinde, tanıdık karakterleri kimlerin canlandıracağı veya ortaya nasıl bir uyarlama çıkacağı şimdiden merak edilmeye başlandı.

Ghost of Tsushima’nın Japon oyuncularla ve Japonca çekilme ihtimali konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce bu tarz bir yapım gişede başarılı olabilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jeanne d'Arc tiyatro non binary

Fransa Tarihinin En Ünlü Kadınlarından Jeanne d’Arc’ı Anlatan Tiyatro Oyununa Non-Binary Başrol

warner bros discovery jk rowling destek

Warner Bros. Discovery, J.K. Rowling’e Gelen Tehdit Mesajını Kınadı