in

Marvel’ın Patronu “Ghost Rider”ı MCU’ya İstiyor

Ghost Rider karakteri yeni bir görünüm ve hikâyeyle MCU’ya dahil olabilir.

Ghost Rider
- Reklam -
- Reklam -

Bizler Ghost Rider ismini beyaz perdede yıllar önce Nicolas Cage’in oynadığı film serisiyle ve Marvel çizgi romanlarıyla tanıyoruz. Çizgi roman uyarlaması ilk film zamanında bolca eleştiri alsa da kendisine has bir izleyici kitlesi bulmayı başarmıştı. Tabii bu karakterin Iron Man’le başlayan Marvel Sinematik Evreni’yle bir alakası yoktu. Ama yine de 3 film boyunca aramızda bulundu. Her yeni gelen film bir öncekini aratınca ve seyirci kitlesi de aynı derecede düşünce, yeni bir film görememiştik.

İşte şimdi, Daniel Ritchman adlı gazetecinin paylaştığı bir bilgiye göre Marvel patronu Kevin Feige, Ghost Rider’ı farklı bir versiyonuyla yeniden beyaz perdeye getirmek istiyor.

Ritchman, paylaştığı Tweet’te Feige’in Gohst Rider’ı istediğini söylüyor.

- Reklam -

Ghost Rider, Marvel Sinematik Evreni’nin Bir Parçası Olabilir

Kevin Feige’nin Ghost Rider’ı da evrene dahil etmek istemesi aslında pek sürpriz değil. Sonuçta bu evrene katılmak istenen birçok karakter var. Fakat buradaki asıl soru, böyle bir şeyin olup olmayacağı. Sonuçta yapılan bazı anlaşmalar var ve geçtiğimiz günlerde Örümcek Adam’da olduğu gibi sonrası adına bazı sorunlar çıkabilir.

Yine de karakterin filmlerde boy göstermesi oldukça mümkün. Gerek 5. Faz’da göreceğimiz Blade filmi, gerekse Doctor Strange’in yeni filmi Multiverse of Madness’ı düşünürsek cehennemle ilgili gayet sağlam referanslar var. Ve Hayalet Sürücü, Marvel’ın bu yeni gidişatına da uygun bir karakter olarak karşımıza çıkabilir.

- Reklam -

Bildiğimiz kadarıyla şimdilik Hulu platformu için geliştirilmekte olan bir Ghost Rider dizisi var. Bunun Marvel Sinematik Evreni’yle alakalı olup olmayacağını bilmiyoruz. Ancak şunu da hatırlatmak gerekir ki: Hulu platformu, geçtiğimiz dönemlerde Disney tarafından satın alınmıştı. Marvel’ın da Disney’e ait olduğu düşünülürse… aslında Ghost Rider zaten bir Disney mecrasında yayınlanacak.

Anlayacağınız karakterin evrene resmi olarak dahil edilmesi gayet olası.


* Taika Waititi, The Suicide Squad Filminde Oynayacak

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for GkiraraJ GkiraraJ dedi ki:
    1. Favori karakterim kendisi. Benim için mükemmel olur gelmesi.
  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Kozmik evrene girmelerinden dolayı; Silver Surfer ve Ghost Rider çok mantıklı karar bence. Umarım başrol için iyi bir karakter bulurlar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

anadolu Calpeia

Bilinen İlk Anadolu Kadınının Yüzü Modellendi

Joker

Joker, Vizyondan Önce Filmekimi’nde Gösterilecek