in

Ghostbusters 2020’nin Çekimleri Tamamlandı

Jason Reitman’ın yönetmenliğini yaptığı Ghostbusters 2020’nin çekimleri tamamlandı. Film 20 Temmuz 2020’de vizyona girecek.

Ghostbusters Bill Murray
- Reklam -
- Reklam -

19 Temmuz’da çekilmeye başlanan Ghostbusters 2020’nin, 68 günün ardından çekimleri tamamlandı. Filmin yapımcısı Jason Reitman, Instagram hesabında film ekibiyle bir fotoğraf paylaşarak çekimlerin tamamlandığını duyurdu.

Reitman, proje hakkında zaten oldukça hevesli olduğunu ve böyle bir filmi çekmekten mutluluk duyduğunu pek çok kez dile getirmişti. Çünkü, tıpkı kendisi gibi babası Ivan da ilk iki Ghostbusters filminin yönetmenlik koltuğuna oturmuştu. Reitman babasının şu ana kadar tanıdığı en iyi hikâyeci olduğunu söylüyor ve onun çektiği filmlerin çocukluğuna yön verdiğini belirtiyor. Bu filmi, babasına bir nevi sevgilerini ileten bir mektup olarak yaptığını da ekliyor.

80’lerde yapılmış Ghostbusters filmlerine bir devam filmi niteliğinde yapılmış olan Ghostbusters 2020; aynı aileden dört gencin yaşadıklarını izleyenlere aktaracak. Ayrıca bu film, ilk iki filmin geçtiği dünyada geçecek. Bu bilgiler haricinde Ghostbusters, şu anda birçok yönüyle kapalı kutu olmaya devam ediyor.

- Reklam -

Film, 2020’nin Ortalarında Beyaz Perdede Olacak

Ant-Man ve Avengers filmlerinden aşina olduğumuz isim Paul Rudd, hangi rolde olacağını belirtmeden, Ghostbusters kadrosunda bulunduğunu açıklamıştı. Ayrıca film eski Ghostbusters’ın dünyasında geçeceği için; Sigourney Weaver, Bill Murray ve Dan Aykroyd gibi eski efsanevi isimler de bu filmle geri dönecekler. Ayrıca Reitman, Ernie Hudson’ın da filmde olduğuna dair birkaç ipucu verdi.

2016 yapımı olan Ghostbusters filmi gişede çuvallamıştı. Yine de birkaç milyon dolarla kar etmeyi başaran film, oldukça düşük puanlar almış; serinin hayranları ise birçok yönüyle bu yeni yapımdan nefret etmişlerdi.

- Reklam -

2020’de yeni nesil için bir kez daha ekranlarla buluşacak olan Ghostbusters adına, hayranlar oldukça umutlu.

Filmin 20 Temmuz 2020’de vizyona girmesi planlanıyor.

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Yanılmıyorsam, genç bir ekip olacak eskiler sadece yardım için gelecek. En son çekimlerden bir görüntü yayınlandı genç bir ekip vardı. Gençlikleri de olabilir ki umarım öyledir :smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tess Gerritsen

Tess Gerritsen En Son Romanıyla Raflarda

blob sergi

Beyni Olmayan Tuhaf Canlı Blob Sergilenecek