in

Ghostbusters 5 için Yeşil Işık Yandı: Hayalet Avcıları Serisi Devam Ediyor

Ghostbusters 5 filmi için yeşil ışık yandı. Sony, After Life sonrası Hayalet Avcıları serisine devam etme kararı aldı.

ghostbusters 5 filmi hayalet avcıları
- Reklam -
- Reklam -

Ghostbusters 5 filmi yolda. Stüdyo devi Sony, After Life sonrasında Hayalet Avcıları serisine devam etme kararını resmileştirdi.

Ghostbusters serisi hız kesmeden devam ediyor. Sony Pictures CinemaCon etkinliğinde yaptığı açıklama ile serinin beşinci filminin geleceğini duyurdu. Ancak yeni Hayalet Avcıları filmi için henüz başka bir detay verilmedi.

İlk defa 1984 yılında izleyicisi ile buluşan Bill Murray, Harold Ramis, Dan Aykroyd ve Ernie Hudson’ın kadrosunda yer aldığı film sinema kültüründe kendisine oldukça özel bir yer bulmayı başarmıştı. Ivan Reitman tarafından yönetilen yapım 1989 yılında devam filmi ile tekrar beyaz perdeye gelmişti. 2016 yılına kadar sinema tarafında gözlerden uzak kalan Ghostbusters serisi Paul Feig tarafından farklı bir bakışla yeniden çekilmişti. Melissa McCarthy, Leslie Jones, Kate McKinnon ve Kristen Wiig’in kadrosunda yer aldığı Ghostbusters: Answer the Call gişede istediği başarıyı elde edememişti.

- Reklam -

Daha sonrasında seri Afterlife filmi ile yolculuğuna devam etti. Egon Spangler’ın torunlarını konu alan serinin dördüncü yapımı farklı bir atmosfer yaratarak Hayalet Avcıları temasına değişik bir bakış açısı getirmişti. Bununla birlikte Jason Reitman tarafından yönetilen film oldukça başarılı bir açılış gerçekleştirdi. Ayrıca Koronavirüs pandemisi döneminde izleyicilerin karşısına çıkması gişe gelirini kıssa bile Sony için serinin kapasitesini gösteren yapımlar arasında yer almıştı. Ancak görünen o ki Sony Pictures, Hayalet Avcıları filmlerini burada bırakmayacak. Şirket, CinemaCon etkinliği bünyesinde yaptığı açıklamada serinin beşinci filmine yeşil ışık yaktıklarını duyurdu.

ghostbusters 5 hayalet avcıları

Ghostbusters 5 Filmi Hakkında Detaylar Bilinmiyor

5. film resmi olarak duyurulmuş olsa bile stüdyo yapıma dair ayrıntı vermekten kaçındı. Önceki filmlerin efsane isimlerinin yeniden beyaz perdede yer alıp almayacağı belirsizliğini koruyor. Diğer taraftan orijinal filmin yönetmeni Ivan Reitman’ın oğlu Jason Reitman’ın yönetmenlik koltuğunda yer alıp almayacağı da kesinleşmedi.

- Reklam -

Yeni filmin konusu ile ilgili dedikodular ise şimdiden yükselmiş durumda. Serinin hayranları yeni gelecek yapımın Ghostbusters: Afterlife filminden sonrasını konu alacağını düşünüyor. Özellikle son yapımın final sahnesinde bırakılan nokta bir başka filmin geleceğini düşündürüyordu. Dolayısıyla Ghostbusters 5 filminde genç Hayalet Avcıları’nı yeniden iş başında görebiliriz.

Siz yeni bir Ghostbusters filmi için heyecanlı mısınız? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Dünya hayaletlere teslim olmuştur. XGhosterian gezegeninden gelen mentat ırkına mensup uzaylılar dünyadaki hayalet aktivitelerini tespit etmiş ve bu ruhsal enerjiden faydalanmak için hayaletlere savaş açmışlardır. Savaşı kaybetmek üzere olan hayaletler Hayalet Avcıları’ ndan yardım istemek zorunda kalırlar… :grin:

  2. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Bu seriyi çok seviyorum ve dördüncü filminin duygusal atmosferi çok hoşuma gitti. Beşinci filmin çekilmesine sevindim, aynı başarıyı devam ettirmeleri dileğimle :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İnsanlığımı Yitirirken - Peren Ercan | Çevirmenin Çemberi

İnsanlığımı Yitirirken – Peren Ercan | Çevirmenin Çemberi: “Muğlaklık Güzeldir”

Kafkas Halk Destanları - Tanzilia Hadjieva

Kafkas Halklarının Kadim Anlatılarını Bir Araya Getiren “Kafkas Halk Destanları” Çıktı