in ,

Ghostbusters: Afterlife Fragmanı: Hayalet Avcıları Geri Dönüş için Hazırlanıyor

Ghostbusters: Afterlife’ın yeni fragmanı yayınlandı. Hayalet Avcıları, orijinal seriyle bağlantılı bir geri dönüş ile tekrar beyaz perdeye geliyor.

Ghostbusters: Afterlife Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Ghostbusters: Afterlife fragmanı yayınlandı. Orijinal kadrodan isimlerin de yer aldığı Hayalet Avcıları devam filmi, ertelemeler ardından nihayet sinemalara gelmeye hazırlanıyor.

İlk haberleri 2018 yılında gelmeye başlayan ve uzun zamandır beklenen Ghostbusters: Afterlife, aslında Temmuz 2020’de beyaz perdede olacaktı. Ancak Koronavirüs pandemisi nedeniyle, geçen yıl içinde vizyona girmesi planlanan birçok büyük film gibi, defalarca ertelendi. Neyse ki sinemaların tekrar açılmasıyla birlikte beklenen filmler tek tek çıkmaya başladı. Yeni Hayalet Avcıları filmi de kasım ayında sinema salonlarınlardaki yerini alacak.

Jason Reitman tarafından yönetilen film, 2016’nın Ghostbusters’ındaki olayları es geçerek orijinal filmlerin doğrudan devamı niteliğinde olacak. Heyecan verici bir şekilde film Rick Moranis ve merhum Harold Ramis hariç, tüm orijinal oyuncu kadrosunu içereceği anlamına geliyor.

- Reklam -

Peki Ghostbusters: Afterlife ne anlatıyor? Film, bekar bir anne (Carrie Coon) ve iki çocuğu (Finn Wolfhard ve McKenna Grace) ile büyükbabalarının evine taşındıktan sonra yaşadıkları maceraları konu ediniyor. Eski evde yapılan bir arama, onlarca yıl önceki Hayalet Avcıları ile bir bağlantıyı ortaya çıkarıyor. Yeni kasabalarında garip olaylar baş gösterdiğinde, çocuklar günü kurtarmak için en yeni nesil hayalet avcıları olarak sahneye çıkıyor. Afterlife filminde bahsi geçen orijinal yıldızların yanı sıra başrolde Antman serisi ile tanınan Paul Rudd da bulunuyor.

Filme ait ilk fragman 2019 sonlarında yayınlanmıştı. Beklenen maceranın ikinci fragmanı da paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Ghostbusters: Afterlife Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı düzgün şekilde görüntüleyemiyorsanız izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Yayınlanan yeni fragman Paul Rudd’ın Mr. Grooberson’ı ve yeni oyunculara odaklanıyor. Ancak orijinal kadroya da videolar aracılığıyla birçok atıfta bulunuluyor. Ayrıca orijinal kadrodan tanınan Janine Melnitz’in (Annie Potts) dönüşü ile ​​hayranlar hoş bir sürpriz yaşıyor. Harold Ramis’in Egon Spengler’ının Coon’un karakterinin babası hakkında konuşmasını duymak, derin bir nostalji ve heyecan duygusu uyandırıyor. 2016 filmindeki yeni bir yön bulma girişimlerini başarısız bulan Ghostbusters hayranları için Afterlife, tanıdık isimlerin yeniden aramızda olacağı sinyallerini veriyor.

Ghostbusters: Afterlife, 11 Kasım 2021’de beyaz perdede olacak.

Hayalet Avcıları için yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? İlk iki filmin tadını verecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Linç yemek istemem ama olmamış :sweat_smile: Yani yetişkin bir film mi olsun yoksa çocuk yapımı mı olsun karar verememişler. İlk hayalet avcıları komedi macera gibiydi ve hayaletler korkunç olmazdı ama anladığım kadarıyla bu filmde hem ana karakterler çocuk hem de hayaletler daha korkunç. Tabii korkunç derken yetişkinler için korkunç değil ama 6-7 yaş izlerken korkabilir. O yüzden ilk hayalet avcıları filmiyle alakası yok gibi duruyor.

  2. Avatar for yates232 yates232 dedi ki:

    Valla ne yaparsa yapsınlar “theme song” u unutmasınlar onsuz olmaz. Fragmanda yoktu ama inşallah filmde olur. Benim için bu filmin %50 si o şarkıdır.:blush:

  3. Avatar for silence silence dedi ki:

    Fragmanı izlerken hep bir yerden giriş şarkısını bekledim, o şarkı olmayınca adının Ghostbusters olması çok da bir anlam ifade etmiyor. Ghostbusters olmayan bir hikayeye Ghostbusters etiketi yapıştırmış gibi.

  4. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Hayalet Avcıları eğlencelik ve çerezlik bir film. Geçersin karşısına izlersin, eğlenirsin ve biter. Hayaletli sempatik bir filmdir. Ciddi ciddi korkutmaya çalışmaz. Zaten korkutmaya çalışsa basmakalıp bir korku filmi olur çıkar. Ben de fragmanda ciddi ciddi korkutmaya çalışan bir film görür gibiyim. Aman diyeyim! :smiley:

    Bir de özgün film müziği olmadan Hayalet Avcıları olmaz haberiniz olsun. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Arslantepe Höyüğü, UNESCO Dünya Mirası Listesi

Anadolu’daki İlk Şehir-Devletin Kurulduğu Arslantepe Höyüğü, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde

Büyücünün Ölümü - Rudolph Fisher

Dünyanın Başkarakteri Siyah Olan İlk Dedektif Romanı “Büyücünün Ölümü” Türkçe Raflarında