in

Scarlett Johansson ve Chris Evans, Ghosted Filminde Yeniden Bir Araya Geliyor

Scarlett Johansson ve Chris Evans, Apple’ın yeni filmi “Ghosted” ile yeniden bir araya geliyor. Yapımın yönetmenliğini Dexter Fletcher üstleniyor.

ghosted başrol Chris Evans Scarlett Johansson
- Reklam -
- Reklam -

Dexter Fletcher imzasını taşıyacak Ghosted filminde başroller belli oldu. Apple çatısı altında çekilecek yapımda Scarlett Johansson ve Chris Evans kadrodaki yerlerini aldı.

Apple, kendi dijital platformu için ses getiren adımlar atmayı sürdürüyor. Son olarak Martin Scorsese’nin yıldızlar geçidi bir kadroya sahip olan The Killers of the Flower Moon filmini bünyesine katmıştı. Teknoloji devi şirket bu defa da Scarlett Johansson ve Chris Evans gibi iki parlak ismin başrolünü paylaşacağı Ghosted için anlaşmaya vardı. Apple Tv+, rekabet pastası giderek vahşi bir hâl alan dijital yayın platformları arasında önümüzdeki yıllarda çokça konuşulacağa benziyor.

Ghosted filminin konusu hakkında henüz detaylı açıklamalar yapılmamış olsa da yapımın romantik, aksiyon ve macera türlerini bir araya getireceği tahmin ediliyor. Tarz olarak da Robert Zemeckis’in 1984 tarihli Romancing the Stone filmini andıracağı iade ediliyor.

- Reklam -

Ghosted’ın yönetmen koltuğunda Elton John’un hayatını konu alan Rocketman filmini yönetmiş olan Dexter Fletcher yer alıyor. Fletcher aynı zamanda Sherlock Holmes 3 ve The Godfather’ı anlatacak The Offer dizisinde de yönetmen olarak görev alıyor.

Filmin senaryosu ise Deadpool ve Zombieland ile tanınan Rhett Reese ve Paul Wernick ikilisine emanet edildi.

Apple Yapımı Ghosted Filmi Başrollerini Buldu: Scarlett Johansson ve Chris Evans

Geçen günlerde Black Widow filminin Disney+’ta yayınlanması üzerine maddi kayba uğradığını kaydederek Disney’e dava açmasıyla gündeme gelen Scarlett Johansson, sonrasında Wes Anderson’ın sıradaki yapımının oyuncu kadrosuna katılmıştı. Amerikalı aktris daha önce The Avengers, Ghost World, Her ve Lost in Translation yapımlarında da görev almıştı.

ghosted Chris Evans Scarlett Johansson

- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’nin Kaptan Amerika’sı Chris Evans da popülerliğini koruyan isimlerde. En son Ryan Reynolds’lı Free Guy’a konuk oyuncu olarak katılan Evans, bir başka Apple yapımı olan Defending Jacob’da da karşımıza çıkmıştı.

Evans’ın izleyici ile buluşmayı bekleyen yapımları arasında ise The Gray Man, Lightyear, Little Shop of Horrors ve Bermuda bulunuyor.

Sizin Ghosted filmi hakkındaki beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Aslan Kral Filmi Scar ve Mufasa'

Yeni Aslan Kral Filminde Genç Mufasa ve Scar’ı Seslendirecek İsimler Açıklandı

Kendime Notlar - Emilie Pine

Dile Getirilemeyen Konuları Radikal Bir Dürüstlükle Anlatan Emilie Pine’dan “Kendime Notlar”