in

Marvel ile Görüştüğünü Açıklayan Giancarlo Esposito, Hangi Rolü İstediğini de Duyurdu

Giancarlo Esposito Marvel Sinematik Evreni’ne katılabilir. Ünlü oyuncu stüdyoyla görüştüğünü ve Professor X’i canlandırmak istediğini söyledi.

Giancarlo Esposito marvel professor x
- Reklam -
- Reklam -

Giancarlo Esposito Marvel ile görüştüğünü ve gözünü Professor X karakterine diktiğini söyledi. Uzun süredir Marvel Sinematik Evreni’ne katılacağı söylentileri dolaşan ünlü oyuncunun kötülerden biri olacağı konuşuluyordu.

MCU’nun 5. fazında yer alacak tüm yapımlar ve 6. fazındaki bazı filmler 2022 San Diego Comic Con etkinliği esnasında duyuruldu. The Multiverse Saga olarak adlandırılan aşamada X-Men’e yönelik herhangi bir yeni yapım duyurulmamış olsa da, stüdyonun bu konuda hiçbir şey yapmadığı söylenemez. Hayranlar, yeni mutant ekipte potansiyel rol üstlenecek isimleri tartışmakla meşgulken, oldukça sık ortaya çıkan bir isim de The Mandalorian ve The Boys gibi dizilerde rol alan Giancarlo Esposito.

Breaking Bad dizisinde de önemli bir rolde yer alan Esposito, geçen birkaç yılda Lucasfilm ile birlikte The Mandalorian’ın her iki sezonunda da Moff Gideon rolünü canlandırdı ve 3. sezonunda da bulunmaya devam edecek. Ayrıca Amazon Prime’ın The Boys dizisindeki kötü rolüyle Disney dışında bir etki yarattı. Haliyle sektördeki en büyük film serisi olan MCU’da da büyük bir rolü olması bekleniyor.

- Reklam -

Giancarlo Esposito, resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen geçmişte MCU’yu kendisi için bir hedef olarak gördüğünü belirtmişti. Şimdi, oyuncunun hayranlarının duymayı umduklarını doğruladığı yakın tarihli bir duyuru sayesinde her şey değişti.

Teksas’taki TJH Superhero Car Show & Comic Con’a katılan oyuncu, MCU’da potansiyel bir rol için Marvel Studios ile bir araya geldiğini açıkladı. TikTok kullanıcısı @countdowncitygeeks’in videoya aldığı Esposito, Marvel Studios ile görüşmeleri doğruladı ve Marvel’ın şimdiye kadarki durumunu “mitolojik bir yolculuk”la karşılaştırdı:

Giancarlo Esposito Marvel Sinematik Evreni’nde Professor X’i Canlandıramak İstiyor

Giancarlo Esposito marvel professor x

“Henüz Marvel için çalışmadım. Onlarla bir odada bulundum ve konuştum. Sanırım yaptıkları şey, George Lucas’ın hikâyelerine kattığı ve Lucas’ın arkadaşı olan Joe Campbell’ın bahsettiği mitolojik yolculuğun çizgileri üzerinde. Aynı şeyi yapıyorlar.”

- Reklam -

Esposito daha sonra iki ikonik X-Men karakteri dahil olmak üzere bir dizi karaktere atıfta bulundu: Magneto ve Profesör X. Hangisini oynamak istediği sorulduğunda, mutantların lideri Charles Xavier’i oynamaktan mutluluk duyacağını söyledi:

“Yani, Magneto’dan söz edildi, Dr. Freeze’den söz edildi. Başka? Oh, Doctor Doom ve Profesör X de var. Birini seç derseniz biraz farklı bir şey için gideceğim. Gidip evrene Profesör X olduğunu bildireceğim.”

Şimdilik Fox evrenindeki eski oyuncuları rollerine geri getireceği düşünülen Marvel’ın böyle şaşırtıcı bir karar verip oyuncuyu yeni Xavier ilan etmesi pek olası görünmüyor. Yine de ne olumlu ne de olumsuz bir sonuç bildirildi.

Sizce Giancarlo Esposito’nun Marvel Sinematik Evreni’ne katılması halinde hangi karakteri canlandırması gerekir? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Direct

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Paramount plus abone sayısı

Dijital Platformlarda Yarış Kızışıyor: Paramount+, Dünya Genelinde 43 Milyon Aboneye Ulaştı

The Thing on the Doorstep film lovecraft heather graham

Lovecraft’ın Erotik Korku Öyküsü “The Thing on the Doorstep” Film Oluyor