in ,

Müzikleriyle Dikkat Çeken “Given” Animesi Yeni Bir Film Uyarlamasına Kavuşuyor

Given anime serisi yeni bir film uyarlaması daha alıyor. Fuji TV, Natsuki Kizu’nun aynı adlı mangasına dayanan ikinci macerayı duyurdu.

Given Animesi Yeni Bir Filme Kavuşuyor
- Reklam -
- Reklam -

Given animesi yeni bir film uyarlaması ile büyük bir geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Fuji TV, Natsuki Kizu’nun serisi için yeni bir anime projesi üzerinde çalışıldığını duyurdu.

Cheri+ dergisinde 2014 yılında yayımlanmaya başlayan Natsuki Kizu imzalı manga yıllar içerisinde hatırı sayılır bir okur kitlesi elde etti. Sonunda bir anime uyarlamasına da yeşil ışık yakıldı. Temmuz 2019’da başlayıp toplam 11 bölümle Eylül 2019’da son bulmuş anime serisi özellikle müzikleri ile dikkat çekmeyi başardı. İlk film uyarlaması ise 2020’de Japonya’da sinemalarda gösterime girdi ve 2021’de Crunchyroll’da yayınlandı. Yaklaşık 9 yıldır devam eden manga serisi ise 30 Mart 2023’te final vermeye hazırlanıyor.

Orijinal dizi Ritsuka’nın müziğe olan sevgisini yeniden keşfetmesine yardımcı olan Mafuyu sayesinde, geçmişte kaybettiği erkek arkadaşının acı dolu anılarından kaçmaya çalışmasını konu edindi. Film ise, Akihiko ve Haruki’ye ve onların bir ilişkiye giden zorlu yollarına odaklandı.

- Reklam -

Given anime yeni film uyarlaması

Muhtemelen ikinci filmin konusu, Ritsuka’nın Hiiragi ve Shizusumi’nin grubuna geçici olarak katılıp katılmayacağı ve bu durumun Mafuyu ile yeni ilişkisine getirdiği gerilimi ele alacak. Ayrıca Hiiragi ve Shizusumi arasındaki ilişkinin de yeni filmde daha detaylı şekilde ele alınması bekleniyor.

Mafuya’dan Akihiko’ya kadar tüm ekibin yeni film uyarlaması için yeniden bir araya geleceği projeyle ilgili olarak sadece karakterleri gösteren kısa bir duyuru videosu yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Given Animesi Yeni Film Projesi Tanıtım Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Ocak ayında manganın final yapacağı tarih açıklandığında, son bölümle birlikte “önemli bir duyuru”nun da yapılacağı belirtilmişti. Bu nedenle son bölümün yayınlanmasıyla birlikte hâlâ büyük bir açıklama yapılması bekleniyor. Bazı hayranlar sosyal medya üzerinden söz konusu haberin bu film olduğunu söylüyor olsa da bunun pek doğru olmadığını iddia edenler de var. Savunmaları ise şöyle: eğer öyle olsaydı duyuru için son bölümün yayınlanmasını beklemeleri gerekirdi.

- Reklam -

Hayranlar arasında duyurunun ne olabileceği konusunda birçok spekülasyon var; örneğin bir spin-off Given manga serisinin geleceği gibi. Ancak kesin cevap için en azından bir hafta daha beklemeleri gerekecek.

Given anime yeni film uyarlaması

Given Anime Konusu Ne?

BL (shounen ai) ve müzik türlerini harmanlayan Given animesinin konusu da kısaca şu şekilde:

“Ritsuka Uenoyama bir şekilde eskiden severek çaldığı gitar ve eğlenceli bulduğu basketbol oyunları ilgisini kaybetmeye başlamıştı… Ta ki Mafuyu Sato ile tesadüfen karşılaşana kadar. Ritsuka, Mafuyu’nun şarkı söylediğini ilk kez duyduğunda işler değişmeye başladı. Şarkı, kalbine dokunmuştu ve aralarındaki mesafe değişmeye başladı.”

Given serisini izlemiş miydiniz? İkinci bir film uyarlamasının gelecek olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sagalassos Antik Kenti Mezar

Burdur’da Halkı ‘Huzursuz Ölülerden Korumak’ için Özenle Mühürlenmiş 2.000 Yıllık Bir Mezar Bulundu

Aaahh Belinda Fragmani Netflix

Atıf Yılmaz’ın Ünlü Filmi “Aaahh Belinda”nın Netflix Uyarlaması için Fragman Yayınlandı