in ,

Daniel Craig’li “Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven”den Beklenen İlk Fragman Yayında

“Glass Onion: A Knives Out Mystery” filminden ilk fragman yayınlandı. Daniel Craig’li yeni Bıçaklar Çekildi filmi, gizemlerle dolu bir serüven vadediyor.

Glass Onion: A Knives Out Mystery fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Glass Onion: A Knives Out Mystery fragmanı yayınlandı. Başrolünde Daniel Craig’in yer aldığı Netflix filmi, bulmacalarla dolu bir aksiyon vadediyor.

Daniel Craig, teknoloji milyarderi Miles Bron tarafından Akdeniz tatili için davet edilen birinin ölümünü içeren yeni bir gizemin içine çekilirken, eksantrik özel dedektif Benoit Blanc rolüyle geri dönüyor. Rian Johnson’ın yönettiği filmde Craig’e Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson ve Dave Bautista dahil olmak üzere yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

İlk filmin güçlü gişe rakamlarına ulaşması, olumlu eleştiriler alması, üç Altın Küre adaylığı ve bir Oscar adaylığı kazanması ve Craig’in hayranların bir sonraki favori özel dedektifini canlandırasından bu yana yeni bir Knives Out filmi için beklentiler yüksekti. Netflix, 469 milyon dolarlık büyük bir telif galibiyetiyle iki Bıçaklar Çekildi devam filminin haklarını aldığında merak daha da arttı.

- Reklam -

İlk devam filmi Glass Onion: A Knives Out Mystery’nin çekimleri geçen yıl Akdeniz’de gerçekleşmişti ve şimdi izleyiciler filme ilk kez ayrıntılı bir bakış atma şansına sahipler. Gelmesine birkaç ay kala Netflix, resmi Knives Out 2 fragmanını yayınladı. İlk görüntüler, Craig’in Altın Küre adayı karakterine dönüşü de dahil olmak üzere, merakla beklenen cinayet gizeminin devamına daha derin bir bakış sunuyor. Türkçe altyazılı olarak aşağıdan izleyebilirsiniz:

Glass Onion: A Knives Out Mystery Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmanın yanı sıra filmle ilgili yeni bir poster de paylaşıldı. Hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

Glass Onion: A Knives Out Mystery poster

- Reklam -

Yaklaşık 1 buçuk dakikadan oluşan ilk teaser fragmanı, konusunun büyük bir kısmını hâlâ saklı tutuyor gibi görünüyor. Yine de izleyicilerin yeni filmden ne beklenebileceğine dair bazı fikirleri paylaşmak için güzel görüntüler sunuyor. Videoda, grubun bir cinayet-gizem oyunu için davet edildiğini, hatta sonunda Bautista’nın karakterinin böyle sorduğunu gösteriyor gibi dursa da arka planda çok daha fazlasının döndüğü anlaşılıyor.

Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven, 23 Aralık 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Glass Onion: A Knives Out Mystery’nin yayınlanan ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Entertainment Weekley

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

bilinen en eski memeli canlı keşfi

Tanımlanan En Eski Memeli, 225 Milyon Yıl Önce Yaşamış Bir Kır Sivri Faresi Benzeri Canlı Oldu

Pretty Little Liars: Original Sin 2. sezon onayı

HBO Max, Yeni “Pretty Little Liars” Dizisinde 2. Sezon Onayını Verdi