in

MonsterVerse Büyüyor: Godzilla vs. Kong’un İkinci Filminin Çekim Tarihi Belli Oldu

Godzilla vs. Kong 2 çekim tarihleri belli oldu. MonsterVerse evreninin bir sonraki filmi için çalışmalar bu yılın sonunda başlayacak.

Godzilla vs. Kong 2 geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Godzilla vs. Kong 2 çekim tarihleri belli oldu. MonsterVerse serisinin dördüncü filmi olarak beyaz perdeye gelecek yapım bu yılın sonunda prodüksiyona başlayacak. Titanların mücadelesi devam ediyor.

Adam Wingard’ın yönetmenliğini yaptığı Godzilla vs. Kong beyaz perdeye ilk çıktığı dönemde beklenenin üzerinde bir gişe başarısı elde etmişti. Özellikle Koronavirüs pandemisinin erken dönemi olmasına ve HBO Max üzerinden de yayımlanmasına rağmen yapımcıların yüzünü güldürmüştü. Ancak pandemi sürecinin uzaması ve seriye dair açıklamaların yapılmaması diğer filmlerin geleceğine dair soru işaretleri oluşturmuştu. Fakat geçen günlerde yapılan açıklamayla Godzilla vs. Kong 2 filminin geleceği kesinleşti.

Godzilla vs. Kong 2 filminin 2022 sonunda Avustralya’da çekimlerine başlayacağı söyleniyor. Daha önce Kong: Skull Island filmi de aynı bölgede kameraya alınmıştı. Söz konusu filmin geçen yıl duyurulan Son of Kong olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.

- Reklam -

Godzilla vs. Kong 2 İlk Filmin Bıraktığı Yerden Devam Edebilir

Şu an için yeni filmin ayrıntıları belirsizliğini koruyor. İlk filmin yönetmeni Adam Wingard, bir söyleşi sırasında seriyi “kesinlikle devam ettirmek istediğini” söylemişti. Yönetmen eğer devam filmleri yapılırsa Hollow Earth’ü daha derinlemesine işlemek ve bu ekosistemi detaylı olarak anlatmak istediğini vurgulamıştı. Dolayısıyla Godzilla vs. Kong 2 ilk filmin bıraktığı noktadan yola çıkarak Titanların dünyasına daha ayrıntılı bir bakış atabilir.

Godzilla vs. Kong 2

Diğer yandan The MonsterVerse, seriyi sıfırdan başlatan Godzilla filmi sonrası oldukça hareketli günler yaşadı. Netflix bünyesinde izleyicilerin karşısına çıkan ve Jordan Vogt-Roberts imzasını taşıyan Kong: Skull Island izleyiciler tarafından olumlu karşılanmıştı. 2019 yılında gelen King of the Monsters gişede pek bekleneni verememişti. Godzilla vs. Kong ise birçok kez erteleme aldıktan sonra ancak beyaz perdeye çıkabildi. Dolayısıyla serinin bir sonraki filmi hem Godzilla’yı hem de Kong’u bir kez daha göstermesinden dolayı hayranlar tarafından merakla bekleniyor.

- Reklam -

Henüz resmi bir şekilde ismi açıklanmayan Godzilla vs. Kong filminin beyaz perdeye ne zaman çıkacağına dair bir açıklama henüz yapılmadı.

Söz konusu seriden bağımsız olarak Godzilla’nın Apple TV+ ile canlı aksiyon dizisine kavuşacağı da geçen aylarda duyurulmuştu.

Siz serinin bir sonraki filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Winchesters Başrol Oyuncuları

Supernatural’ın Öncesini Anlatacak The Winchesters’ın Başrol Oyuncuları Belli Oldu

Gölge Kral - Maaza Mengiste

Maaza Mengiste’nin 2020 Booker Finalisti Olan “Gölge Kral”ı Türkçede