in

Godzilla vs. Kong Filmi Yine Ertelendi

The MonsterVerse’ün merakla beklenen yeni filmi Godzilla vs. Kong, yine bir erteleme kararıyla karşı karşıya geldi.

Godzilla vs. Kong
- Reklam -
- Reklam -

Beyaz perdenin ikonik canavarları Godzilla ve King Kong yeniden karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Godzilla vs Kong filmini son bıraktığımızda, yapımın 2020’nin ilk aylarında karşımıza çıkacağı söyleniyordu. Ancak işler beklenildiği gibi gitmedi ve film yaklaşık 8 aylık bir ertelemeye maruz kaldı.

The MonsterVerse olarak adlandırılmaya başlayan yeni film evreni 2014 tarihli Godzilla ile yeniden beyaz perdeye dönmüş; 2019’da da Godzilla: King of the Monsters ile kimilerine göre iddialı bir devam filmine imza atmıştı. 2017’de ise Kong: Skull Island filmi vizyona girmişti. Son olarak gözler 2020 yılında gelecek ve sinemanın korkunç canavarlarını bir araya getiren Godzilla vs. Kong filmine çevrilmişti. Şimdiyse yeni bir erteleme haberiyle karşınızdayız.

Godzilla vs. Kong Filmi Kasım 2020 Tarihinde Sinemalarda Olacak

Daha önce 1962 tarihinde beyaz perdede karşı karşıya gelen (Kingu Kongu tai Gojira) King Kong ve Godzilla; Canavar Evreni’nin dördüncü adımında hayranların karşısına bir kez daha çıkmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

godzilla vs kong erteleme

Senaryosunu Aladdin, Shrek, Karayip Korsanları, Deja Vu gibi filmlerden hatırladığımız Terry Rossio’nun yazdığı Godzilla vs Kong, oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor: Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Jessica Henwick, Julian Dennison, Kyle Chandler ve Demián Bichir şimdilik açıklanan isimler.

Filmin yönetmen koltuğunda V/H/S, You’re Next, The Guest ve Blair Witch gibi yapımlarla tanınan Adam Wingard var.

Legendary Entertainment tarafından geliştirilen The MonsterVerse, yeni neslin sinemanın canavarlarıyla tanışması için önemli bir evren kurma çabası. Godzilla (2014) filmi dünya genelinde 524 milyon dolar, Godzilla: King of the Monsters (2019) 385 milyon dolar, Kong: Skull Island (2017) ise 566 milyon dolar hasılat elde etmişti.

Godzilla vs. Kong, The Stranger Things dizisiyle yıldızını parlatan Millie Bobby Brown; True Blood, Melancholia gibi yapımlarda yer alan ve The Stand dizisinde de oynayacak olan Alexander Skarsgård gibi yıldızları bünyesinde barındırıyor.

- Reklam -

Godzilla vs. Kong

Godzilla vs. Kong, başka bir ertelemeye maruz kalmazsa 20 Kasım 2020 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak.

Peki siz The MonsterVerse filmleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Canavarların yıllar sonra yeniden kapışacak olması ilginizi çekiyor mu?

Yeni film hakkında görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Tüm Zamanların En İyi 10 Canavar Filmi

* Viking Kültürünün Saklı Kalmış Eğlencesi: Kemikten Kızaklar Üzerinde Avcılık

Kaynak: Variety

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu versuslar iyice baymaya başladı.

  2. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Geç olsun, güç olmasın, gelsin de Krallar, çarpışsın!

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bottle Episode Breaking Bad

Bottle Episode Nedir? Dizi Dünyasının Tek Mekanlık Hikâyeleri

ÇEKİLİŞ: Emrah Safa Gürkan

ÇEKİLİŞ: Emrah Safa Gürkan Kitapları