in

Godzilla vs. Kong Vizyon Görmeden Doğrudan Dijitale Gelebilir

Godzilla vs. Kong vizyona girmeden doğrudan dijital ortama gelebilir. MonsterVerse’ün beklenen filmi için dev anlaşmalar masada.

Godzilla vs. Kong Vizyon Dijital
- Reklam -
- Reklam -

Oyuncu kadrosunda Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown ve Eiza González gibi isimleri barındıran Godzilla vs. Kong filmi, doğrudan dijital platformlara gelebilir. Uzun süredir beklenen Canavar Evreni yapımı, Koronavirüs ertelemeleri sonrası rotasını çevrim içi video yayın platformlarına kırdı.

Legendary Pictures Productions, MonsterVerse adını verdiği sinema evrenini yeniden şekillendirmeye devam ediyor. İlk olarak 2014’te Gareth Edwards’ın yönettiği Godzilla’yı, 2017’de Jordan Vogt-Roberts imzalı Kong: Skull Island takip etmişti. 2019’da Michael Dougherty’nin yönettiği Godzilla: King of the Monsters vizyona girdi.

Yönetmenliğini Adam Wingard’ın (The Guest, You’re Next) üstlendiği Godzilla vs. Kong ise tüm dünyayı etkileyen pandemi nedeniyle bir türlü kendisine doğru vizyon tarihini seçemedi. Filmin açıklanan son tarihi 21 Mayıs 2021 olarak gözüküyor.

- Reklam -

Godzilla vs. Kong Vizyon Dijital

Son dönemde birçok filmin, vizyonu es geçerek doğrudan dijitale gelmesi Warner Bros. ve Legendary Pictures’ı da planlarını yeniden gözden geçirmeye itti.

Godzilla vs. Kong Filmi Rekor Fiyatla Doğrudan Netflix ya da HBO Max’e Gelebilir

13 Mart 2020’de perdeye gelmesi beklenen yapım, önce 20 Kasım 2020’ye sonra da 21 Mayıs 2021’e ertelenmişti. Gelen son haberler ise Netflix’in yapım için 200 milyon doların üzerinde bir teklif yaptığı yönünde. Öte yandan WarnerMedia, filmi kendi dijital yayın servisi olan HBO Max’te yayınlamaya daha sıcak bakıyor.

Son olarak Wonder Woman 1984’un hem vizyona hem de HBO Max’e gelecek olması, film sektöründe en yüksek bütçeli yapımların bile dijitale gelişini kolaylaştıran bir etken oldu.

Godzilla vs. Kong filminin yapımcıları WB ve Legandary, yapımın gösterim hakları için hem Netflix hem de HBO Max ile görüşme halinde. Warner Bros. filmin dağıtıcısı konumunda olsa da filmin finansmanının yüzde 75’i Legendary’ye ait. Bu nedenle HBO Max kararının kolayca verilmesi pek mümkün görülmüyor.

- Reklam -

Sinema perdesinin iki kült canavarını izleyiciyle buluşturacak yapımdan beklentiler büyük. Eğer anlaşmalar tamamlanırsa tıpkı Wonder Woman 1984 örneğinde olduğu gibi film vizyona girdiği gün, dijital ortamdaki yerini de alabilir. Bu tarih şimdilik 21 Mayıs 2021 olarak gözüküyor.

Godzilla vs. Kong Vizyon Dijital

Filmin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Millie Bobby Brown, Kyle Chandler, Ziyi Zhang, Rebecca Hall, Eiza González, Alexander Skarsgård, Demián Bechir, Bryan Tyree Henry ve Lance Reddick.

Peki siz yeni MonsterVerse filminden neler bekliyorsunuz? Doğrudan dijitale geliş kararını nasıl yorumluyorsunuz? Fikirlerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Elmas Sutra Dünyanın İlk Basılı Kitabı

Elmas Sutra: Dünyanın En Eski Basılı Kitabı Hakkında Her Şey

Peri Palas - Ömer Faruk Yazıcı

Peri Palas: Ömer Faruk Yazıcı’dan Gulyabaniler, Cinler, Oburlar ve Diğer Korkular