in

Görevimiz Tehlike 7 Çekimleri Yeniden Başlıyor

Görevimiz Tehlike 7 çekimleri önümüzdeki eylül yeniden başlıyor. Koronavirüs nedeniyle prodüksiyonuna ara veren Mission: Impossible 7 geri dönmeye hazırlanıyor!

Görevimiz Tehlike 7 - Mission: Impossible 7 Koronavirüs
- Reklam -
- Reklam -

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen pazarlardan biri olan sinema ve televizyon sektörü, yavaş yavaş eski günlerine dönme hazırlıklarına başlamış gibi görünüyor. Ülkemizde de bazı dizilerin çekimlerinin yeniden başlama tarihi açıklanırken dünya çapında heyecanla beklenen filmler için de umut verici haberler geliyor. Görevimiz Tehlike 7 (Mission: Impossible 7) için çekimlerine ara vermek zorunda kalan Paramount Pictures, eylülde oyuncuları kamera karşısına çıkarmaya hazırlandığını açıkladı.

Paramount Pictures’tan Tommy Gormley, BBC’ye verdiği röportajda İngiliz Film Komisyonu’nun güvenlik protokülüne de uyarak Tom Cruise’ün bu efsane serisinin çekimlerine başlanabileceği ve Mayıs 2021’de çekimlerin bitebileceği konusunda “ikna” olduğu belirtti.
“Eylülde çekimlere başlamayı umuyoruz. Salgın başladığında biz çekimler için Venedik’te, her şeyin merkezindeydik. Bu yüzden, çekimlerimizin dördüncü ya da beşinci günündeyken her şeyi Venedik’te bırakmamız gerekti.

Görevimiz Tehlike 7 Çekimlerinin En Geç Mayıs 2021’de Tamamlanması Planlanıyor

“Eylülde çekimlere yeniden başlayarak planladığımız tüm ülkeleri ziyaret etmek ve Birleşik Krallık’taki stüdyoda da işleri halledip Nisan/Mayıs hedefimize ulaşmayı hedefliyoruz. Bunu yapabileceğimize inanıyoruz.

- Reklam -

“Sinema sektöründe çalışan herkesin işe dönmesini sağlamak zorundayız. Bizim gibi on binlerce insan var ve hepsinin işe geri dönmesi gerekiyor. Bunu en güvenli şekilde yaparak iş arkadaşlarımızı korumalıyız. Bu gerçekten mümkün ve işleri gerçekleştirmek için sıkı çalışıyoruz.”
Görevimiz Tehlike 7 - Mission: Impossible 7 Koronavirüs

Ayrıca Tommy Gormley, İngiliz Film Komisyonu’nun protokolünün harika ve oldukça iyimser olduğunu söyledi. Çekimlerin birkaç ülkede yapılması gerektiği konusunda tüm kurallara uyulduğu sürece bunu gerçekleştirmenin sorun olmayacağını da ekledi.

Paramount Pictures, İtalya’nın salgının merkezi haline geldiği günlerde çekimlerin ertelendiğini şu açıklamayla duyurmuştu:
“Koronavirüs salgını sebebiyle ekip arkadaşlarımızın güvenliği için ve Venedik yerel yönetiminin halka açık alanları kapatması sebebiyle Görevimiz Tehlike 7’nin ilk ayağının geçeceği üç hafta sürmesi planlanan çekimi erteliyoruz.”
SpaceX ve NASA ile birlikte uzaydaki ilk kurmaca filme hazırlanan Tom Cruise’ün şu anda İtalya’da olmadığını da belirtelim. Başka bir aksilik çıkmadığı takdirde hayranların merakla beklediği Görevimiz Tehlike 7 filminin 19 Kasım 2021’de vizyona girmesi bekleniyor.

Görevimiz Tehlike 7 - Mission: Impossible 7 Koronavirüs

- Reklam -

Çekimlerin yeniden başlaması konusunda neler düşünüyorsunuz? “Yeni normal” şeklinde tabir edilen bu döneme girdiğimiz günlerde sinema dünyasından  beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.


* Black Mirror 6. Sezon Gerçek Dünyada Yaşanıyor!

Kaynak: Deadline

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Black Mirror 6. Sezon

Black Mirror 6. Sezon Gerçek Dünyada Yaşanıyor!

Cehennem Rüyası - Gustave Flaubert | Haftanın Kitabı #139

Cehennem Rüyası – Gustave Flaubert | Haftanın Kitabı #139