in

Orlando Bloom ve David Harbour’lı “Gran Turismo” Filminin Çekimleri Başladı

Gran Turismo çekimleri başladı. Başrollerinde Orlando Bloom ve David Harbour gibi isimlerin yer aldığı filmi District 9 ile tanınan Neill Blomkamp yönetiyor.

Gran Turismo Filmi Çekimleri Başladı
- Reklam -
- Reklam -

Gran Turismo filmi için çekimler başladı. Popüler video oyundan uyarlanacak filmde, Orlando Bloom ve Stranger Things’in sevilen oyuncusu David Harbour gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise District 9 ve Elysium gibi yapımlarla tanınan Neill Blomkamp üstleniyor.

Popüler oyun serilerinin beyaz perdeye uyarlanma süreci hız kaybetmeden devam ediyor. Bunların en yenilerinden bir tanesi de, ilk defa 1997 yılında PlayStation için çıkan ve günümüze dek en çok satan yarış oyunları arasında yer alan Gran Turismo ôlacak.

Sony Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği filmin oyuncu kadrosunun başında, Midsommer ve See gibi yapımlarla yıldızı parlayan Archie Madekwe yer alıyor. Ayrıca Stranger Things ve Black Widow gibi yapımlarla son yıllarda adından en çok söz ettiren oyunculardan biri olan David Harbour da filmde yer alacak. Son olarak Amazon Prime Video’nun Carnival Row dizisinde yer alan Orlando Bloom da film uyarlamasındaki yerini alacak. Bu isimlere Darren Barnett, Djimon Hounsou, Geri Halliwell-Horner, Daniel Puig, Josha Stradowski, Thomas Kretschman ve daha fazlası eşlik edecek.

- Reklam -

Gran Turismo Filmi Çekimleri Başladı Sony Paylaşım

Şimdi, Sony Pictures’ın Twitter sayfasında paylaştığı gönderide, çekimlerin resmen başladığı ortaya çıktı. İlk sahne çekimini klaket ile gösteren bir fotoğraf eşliğinde paylaşılan görüntünün arka planında flu şekilde başlangıç çizgisinde yer alan arabalar gözüküyor. Paylaşımda filmin, bir dizi yarışmayı kazandıktan sonra gerçek bir profesyonel yarış arabası sürücüsü olan Gran Turismo oyuncusu Jann Mardenborough’nun ilham verici gerçek hikâyesine dayandığı da belirtildi.

David Harbour, Gran Turismo Filminin Çok İçten Olacağını Söyledi

Film oyuncularından David Harbour da, çekimler devam ederken uyarlamanın çok içten olacağını söyleyerek, yönetmen Neill Blomkamp’ın video oyuna olan yaklaşımını övdü.

“Neill o kadar havalı ve o kadar iyi bir yönetmen ki, bu filmde birlikte çalışmak gerçekten bir zevkti… Beklediğiniz gibi değil, dümende o varken filmde de bir içgüdü var. Çok havalı video oyunu dünyasından uyarlanan bu filmi görmeniz için sabırsızlanıyorum.”

- Reklam -

gran turismo david harbour

Gran Turismo, herhangi bir erteleme almadığı takdirde 11 Ağustos 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Gran Turismo uyarlamasından sizlerin beklentileri neler? Sizce ünlü oyuncu kadrosu ve Blomkamp gibi bir yönetmenle ortaya nasıl bir iş çıkacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: IGN

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Roma imparatoru Verus heykeli abd

Yıllar Önce ABD’ye Kaçırılan Roma İmparatoru Verus’un Heykeli Türkiye’ye Geri Döndü

Terminal Filmine İlham Veren Mehran Karimi Nasseri Öldü

Steven Spielberg’ün “Terminal” Filmine İlham Veren Mehran Karimi Nasseri Hayatını Kaybetti