in

Guardians of the Galaxy 3 Çekimleri Başladı: James Gunn’dan İlk Fotoğraf

Guardians of the Galaxy 3 çekimleri başladı. James Gunn, “ailemle yeniden bir aradayım” açıklamasıyla setten bir fotoğraf paylaştı.

Guardians of the Galaxy 3 james gunn marvel
- Reklam -
- Reklam -

Guardians of the Galaxy 3 çekimleri başladı. İlk iki filmin de yönetmenlik koltuğunda oturan James Gunn, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, çekimlerin ilk gününü “ailemle yeniden bir aradayım” diyerek kutladı.

Marvel Sinematik Evreni’nin en eğlenceli ekipleri arasında yer alan Galaksinin Koruyucuları, sonunda yeni bir macera için hazırlar. İlk defa 2014 yılında vizyona giren yapım gerek eleştirmenler gerekse izleyiciler tarafından oldukça beğenilen bir yapım haline geldi. James Gunn’ın bu seriyle yakaladığı başarı sayesinde DC Sinematik Evreni’nin David Ayer sonrası yeni The Suicide Squad filminin başına geçmesini sağladı.

Her iki GotG filmini yöneten James Gunn, üçüncü macera için oldukça garip süreçlerden geçti. İlk önce, yıllar önce attığı tweet’ler nedeniyle Disney tarafından işine son verildi. Ancak hem oyuncu kadrosu hem de izleyicilerin isyanı nedeniyle işe geri alındı. Tüm bu süreç ve üstüne Koronavirüs pandemisinin de patlaması sebebiyle yapım oldukça gecikti. Geçen ay birçok Marvel Sinematik Evreni yapımının ertelenmesi sonrası hayranlar bu üçüncü maceranın da bir kez daha erteleneceğini düşündüler. Ancak Gunn, GOTG3’nin tarih değişikliklerinden etkilenmeyeceğini ve çekimlere hazır olduklarını paylaştığı fotoğraf ile doğruladı.

- Reklam -

Ekip, Guardians of the Galaxy 3 Öncesi Thor: Love and Thunder’da Yer Alacak

Guardians of the Galaxy 3

James Gunn, Guardians of the Galaxy Vol. 3 çekimlerinin ilk gününden, oyuncularla bir arada bulunduğu bir polaroid fotoğraf paylaştı. Ünlü yönetmen, sete geri dönmüş olmanın mutluluğunu vurgularken, “ailemle yeniden bir aradayım demeyi de” ihmal etmedi.

“Buraya gelmek garip, uzun ve zaman zaman zorlu bir yolculuk oldu. Ancak yoldaki engeller sadece bu anı daha keyifli hale getirdi. GOTG3 çekimlerinin ilk günü için Galaksinin Koruyucuları ailemle sete geri döndüm.”

- Reklam -

Paylaşılan fotoğrafta James Gunn ile birlikte Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Pom Klementieff, Karen Gillan ve Sean Gunn yer alıyor. Tanıdık isimlerin yanı sıra yeni oyuncular Will Poulter ve Chukwudi Iwuji de fotoğrafta bulunuyor.

Hatırlanacağı üzere Will Poulter’ın yeni filmde MCU’nun tanıdık karakterlerinden Adam Warlock’u canlandıracağı daha önce açıklanmıştı. Ancak yine de filmin konusunun ne olacağı hakkında şu an için neredeyse hiçbir şey bilinmiyor. Galaksinin Koruyucuları ekibi, kendi solo yapımlarında boy göstermeden önce 8 Temmuz 2022’de vizyona giren olacak Thor: Love and Thunder’da yer alacaklar. Serinin üçüncü filminin vizyon tarihi ise henüz belli değil. Ancak açıklanan takvime göre 2023’ün ortalarına kadar gelmeyeceği kesinleşmiş durumda.

Üçüncü filminden beklentileriniz neler? James Gunn yönetmenliğindeki şimdilik son olarak gözüken Marvel Sinematik Evreni filmi hakkındaki teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Maalesef La Casa de Papel’de Tokyo’nun oyuncusu gibi Drax’ın oyuncusunun film hakkında söylediklerinden ötürü heyecanı azalmış bir film oldu gözümde. Öte yandan Spider-Man: Far from Home ve Eternals’ı direkt atlamış, Shang Chi’yi izleme isteği bir hayli azalmış birisi olarak beni MCU’ya muhtemelen geri döndürecek film olacaktır, James Gunn’a güvenim tam.

  2. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    İlk iki filmi çok güzeldi bence, umarım bu film de onlar kadar iyi olur ^^ Fakat MSE ait bu haberleri gördükçe, DC’yi de seven birisi olarak DC’ye çok kızıyorum. Uzun yıllardır bir türlü oluşturamadı bir sinematik evren, yönetmen ve senaryo değişikliklerinin yoruculuğu ve bıktırıcılığı - karakterlere ait filmler yapılmadan Adalet Birliği’ni yapmaları vs. bir çok nedenle soğuttu sevenlerini. Darısı, bu basiretsiz ve akılsız DC yöneticilerinin başına …

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Görünür Bir Yerde - Eda İşler | "Beni Bulan Hikâyeler"

Görünür Bir Yerde – Eda İşler | “Beni Bulan Hikâyeler”

Oscar Uluslararası En İyi Film Kategorisi Rekor başvuru

Oscar Yarışı Başladı: Uluslararası En İyi Film Kategorisine Rekor Başvuru