in

Guardians of the Galaxy 3 Serinin Son Filmi Olacak

James Gunn, Guardians of the Galaxy 3 filminin serinin son yapımı olacağını açıkladı. Yönetmen ayrıca son filmde bir karakterin öleceğini belirtti.

guardians of the galaxy 3
- Reklam -
- Reklam -

Avengers: Endgame 3 ile Marvel Sinematik Evreni’nin bir yapımı sonlanacak. Yönetmen James Gunn, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı soru-cevap etkinliğinde görev süresinin Vol. 3 ile tamamlanacağını söyledi.

2014 yılında sessiz sedasız bir şekilde beyaz perdeye gelen Guardians of the Galaxy, hayranlar tarafından oldukça sevildi ve olumlu eleştiriler aldı. Star-Lord (Chris Pratt), Destroyer Drax (Dave Bautista) ve Groot (Vin Diesel) gibi karakterlere ev sahipliği yapan film resmi olarak MCU’da dünya dışı gezegenlerde de yaşamın olduğunu gösteren ilk yapımlardan biri oldu. Benzer derecede başarı gösteren serinin devam filmi de 2017 yılında vizyona girdi. Bu iki filmle birlikte birlikte karakterler Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame’de Thanos ile savaşmak için Dünya’daki bazı kahramanlarla takım kurdular.

Serinin heyecanla beklenen ve geleceği çoktandır bilinen üçüncü film ise biraz çalkantılı şekilde başladı. Paylaştığı eski sosyal medya gönderileri nedeniyle topa tutulan ve ardından Disney tarafından kovulan James Gunn, DC cephesine geçti ve The Suicide Squad filmi için anlaştı. Ancak Gunn’ın projeye geri dönmesi için hayranlar tarafından birçok kampanya başlatıldı. Öyle ki oyuncular da resmi açıklamalar yaparak buna destek verdi. Nihayetinde beklenen oldu ve yönetmen işe geri alındı. O günden beridir de heyecanla yeni film için çalışmalara başlanılması bekleniyor.

- Reklam -

guardians of the galaxy 3 ekip

Yönetmen, karantina günlerinde Twitter ve Instagram hesaplarını bolca kullanıyor ve yapımlarla ilgili bilgiler veriyor. Geçen gün Instagram’da yaptığı bir Soru-Cevap etkinliği sırasında da bazı bilgiler verdi. Sorulardan bir tanesi dördüncü yapımla ilgiliydi. Daha önce ikinci film olmayacağı söylendiği ancak geldiği ve bu nedenle Guardians of the Galaxy 4 yapımının olup olmama şansı soruldu.

Gunn, sorudaki bir hatayı düzelterek şöyle cevap verdi:
“Hiçbir zaman 2. filmi yapmayacağımı söylemedim. Eğer ilki işe yarar ve tutarsa toplamda üç film hazırlama planımız olduğunu belirttim. 4. film için herhangi bir planım yok.”

Guardians of the Galaxy 3 Filminde Bir Karakter Ölecek

Gelen sorulardan biri de üçüncü filmde herhangi bir karakterin ölüp ölmeyeceğiyle ilgiliydi. Soruya net bir yanıt vermiş olsa da aslında verdiği “Evet” cevabıyla daha fazla sorunun ortaya çıkmasına yol açtı. Yönetmen daha fazla ayrıntı vermediğinden ölecek olan karakterin başrollerden mi yoksa daha az role sahip bir karakterin olacağı mı bilimiyor.

- Reklam -
James Gunn Guardians of the Galaxy 3 The Suicide Squad
James Gunn

Aslında Gamora ve yetişkin Groot dahil olmak üzere seride daha önce de önemli karakterlerin ölüşüne şahit olduk. Her ne kadar bazıları farklı şekillerde gelmiş olsa da. Ne olursa olsun, tüm bu soruların cevabını almak için bir süre daha beklememiz gerekecek. Yeni filmin ne zaman vizyona gireceğine dair henüz açıklanmış resmi bir tarih bulunmuyor.

Sizce ölen karakter hangisi olacak? Ve Gunn hayır demiş olmasına rağmen dördüncü filmin gelme ihtimali var mı? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Sam Raimi, Doctor Strange 2 Yönetmeni Oldu

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Abyss Abyss dedi ki:

    Benim tahminim Rocket’tan yana…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kübra - Afşin Kum

Kübra – Afşin Kum | Yazarının Kaleminden

Şamanizm Çizgi Roman

Şamanizm ile Modern Tıbbı Kaynaştıran Çizgi Roman Kahramanları