in

Guardians of the Galaxy 3 ve The Suicide Squad Koronavirüs Nedeniyle Ertelenmeyecek

James Gunn, yönetmenliğini üstlendiği Guardians of the Galaxy Vol 3 ve The Suicide Squad filmlerinin Koronavirüs pandemisi sebebiyle ertelenmeyeceğini söyledi.

James Gunn Guardians of the Galaxy 3 The Suicide Squad
James Gunn
- Reklam -
- Reklam -

Heyecanla beklenen Guardians of the Galaxy 3 ve The Suicide Squad filmlerinin yönetmeni James Gunn, her iki yapımın da Koronavirüs pandemesi sırasında yaşanan gecikmelerden etkilenmeyeceğini söyledi. Yönetmene göre şu an için vizyon tarihlerinde herhangi bir değişiklik olmayacak.

Twitter hesabı üzerinden kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Gunn, Warner Bros. ve DC ortaklığında çekilen The Suicide Squad için planlarda herhangi bir değişiklik olmadığını belirtti. Çekimleri geçtiğimiz aylarda tamamlanan filmin şu an için kurgu işlemleri devam ediyor.

https://twitter.com/JamesGunn/status/1249391424732139520
Şu an için The Suicide Squad filminin vizyon tarihinde ertelemeye gitmek için bir neden yok. Programın ilerisindeyiz. Karantinadan önce çekimleri tamamlamıştık ve evlerimizden (post prodüksiyon ekibinin aldığı önlemle birlikte) düzenleme yapmak için son derece şanslıydık.
The Suicide Squad eski ekip yeni logo

- Reklam -

Gunn’ın bu açıklamasına istinaden film için daha önce duyurulan 6 Ağustos 2021 tarihinde herhangi bir değişiklik olmayacağını varsayabiliriz. Konusu hakkında da henüz çok fazla bilgi sahibi olmadığımız filmin ilk Suicide Squad’tan bağımsız bir şekilde ilerleyeceğini biliyoruz. Yeni filmde de göreceğimiz oyuncular arasında Margot Robbie, Viola Davis ve Joel Kinnaman bulunuyor. İlk defa göreceğimiz isimler ise Idris Elba, John Cena, Taika Waititi ve Nathan Fillion.

Guardians of the Galaxy Vol 3 Filminde Bir İlerleme Yok

Yönetmen, bu açıklamasının ardından Guardians of the Galaxy Vol 3 için gelen soruya da benzer bir şekilde cevap verdi.

https://twitter.com/JamesGunn/status/1249406661745233920
Şu anda Vol 3 ile ilgili planladıklarımız, koronavirüs öncesiyle hiçbir farklılık göstermiyor. Herhangi bir değişiklik yok.
guardians of the galaxy 3 ekip

Galaksinin Koruyucuları 3 için şimdilik herhangi bir vizyon tarihi belirlenmedi. Bu nedenle erteleme yaşansa bile bunu asla öğrenemeyebiliriz. Ayrıca Marvel Sinematik Evreni’nin Black Widow ve Eternals gibi birçok Faz 4 filmi ertelenmiş durumda. Hemen ardından gelecek yıl çıkması planlanan Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Doctor Strange in the Multiverse of Madness ve Thor: Love and Thunder da erteleme aldı. Bu da ister istemez şu an için açıklanmayan ama Marvel Stüdyoları yetkililerinin planladığı çıkış tarihini ileri atabilir anlamına geliyor.

- Reklam -

Peki ya siz Gunn’ın dediklerine katılıyor musunuz? Sizce her iki filmin de vizyon tarihlerinde herhangi bir değişiklik yaşanmaz mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Guardians of the Galaxy 3 Filminden Yeni Detaylar

Kaynak: variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stanley Kubrick Belgeseli - Kubrick by Kubrick

Stanley Kubrick Belgeseli “Kubrick by Kubrick” Fragmanı Yayında

the platform inceleme

The Platform İncelemesi: Toplumsal Eşitsizliğe Dair Acı Manifesto