in

Guardians of the Galaxy Ekibi James Gunn’ın Affedilmesini İstiyor

Guardians of the Galaxy oyuncuları, geçen hafta filmden kovulan yönetmen James Gunn’ın affedilmesi için açık bir mektup yazdı.

Guardians of the Galaxy Ekibi - James Gunn
- Reklam -
- Reklam -

Hatırlayacağınız üzere, ünlü yönetmen James Gunn neredeyse 10 yıl önce biraz şaka yollu biraz da gençliğinin verdiği sorumsuzlukla attığı tecavüz ve pedofili içerikli tweetler yüzünden Disney tarafından Guardians of the Galaxy Vol. 3 ekibinden kovulmuştu. O zamandan beri filmin oyuncu kadrosundan bir tek Dave Bautista (Drax) kendisine destek olmuş, diğerleriyse konuyla ilgili herhangi bir yorumda bulunmamıştı. Bugüne dek…

Guardians of the Galaxy ekibi dün Twitter üzerinden yayınladıkları bir açık mektupla James Gunn’ın arkasında olduklarını ve yönetmenin affedilmesini istediklerini belirttiler. Mektupta genel olarak Gunn’ın yıllar önce yaptığı şakaları kesinlikle savunmadıklarını ama ünlü yönetmenin artık farklı bir insan olduğunu ve affedilmeyi hak ettiğini söylemişler. Ek olarak, Amerikan halkının siyasi farklılıklar yüzünden iyice bölündüğünden (ne kadar tanıdık) ve günümüzde insanların sosyal medyada çok kolay bir şekilde linç edilebildiğinden de dem vurmuşlar. Mektubu tüm bunların hepimiz için bir ders olmasını ve bu dersi gelecekte başkalarına zarar vermek için değil de yardım etmek için kullanmamızı dileyerek bitirmişler.

Açık mektup Chris Pratt (Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Karen Gillan (Nebula), Bradley Cooper (Rocket), Sean Gunn (Kraglin), Vin Diesel (Groot), Pom Klementieff (Mantis) ve Michael Rooker’ın (Yondu) imzasını taşıyor.

- Reklam -
- Reklam -

Şimdi bütün gözler Disney‘in alacağı kararda. Sonuçta bu onlar için de hiç kolay bir durum değil. Ne de olsa 1923’ten beri çocuk temasını önde tutan, hatta dünyanın bir numaralı çocuk medyası üreticisinden söz ediyoruz burada. Bakalım önümüzdeki günler bize neler getirecek?

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Saçma !!! 10 yıl önce edilmiş bir lafı 10 yıl sonra yargılamak çok saçma.

  2. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Bu sosyal medya korkunç bir şey. Kaldı ki yönetmen millete ahlak dersi olsun diye değil siyaseten kovuldu. Demek 3 5 farkla toplunlar her yerde aynı siyasi kutuplaşmalar sosyal medyada linç etmeler…

    Grubun açıklamasını okuyunca Oscar Wilde’nin sözü geldi aklıma “her azizin bir geçmişi her günahkarın bir geleceği vardır.” şakaları kimse desteklemez ama onla bunla papaz olmayayım 2 yüzlü toplumu tatmin edeyim diye adamı da harcamasalarmış keşke.

  3. Avatar for MrSakal MrSakal dedi ki:

    Biraz bencilce olacak ama benim üzüldüğüm şey büyük olasılıkla Sony yapımcılığında gelecek olan Bloodborne film projesinin arada kaynaması. O oyunu oynadığımdan beri istediğim bir proje idi ve böyle önemsiz bir olay yüzünden yok olup gidecek olması cidden üzüyor beni.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

locke and key netflix

Joe Hill’in Fantastik Çizgi Roman Serisi “Locke & Key” Netflix Ekranlarında Olacak

dusus oykuleri ust

Onur Cansız’dan Gözyaşına Dönüşen Bir İlk Kitap: “Düşüş Öyküleri” Raflarda!