in ,

Guardians of the Galaxy Vol. 3 Filminden İlk Fragman: Ekip Son Kez Toplanıyor

Guardians of the Galaxy Vol. 3 fragmanı yayınlandı. James Gunn’ın yönettiği yeni Marvel filmi ile Galaksinin Koruyucuları ekibi son kez bir araya geliyor.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Guardians of the Galaxy Vol. 3 fragmanı yayınlandı. James Gunn yönetmenliğindeki yeni Marvel Sinematik Filmi, Galaksinin Koruyucuları ekibinin kendilerine ait solo bir macerada son defa yer almalarına da tanıklık edecek.

James Gunn önce kovulup ardından Disney tarafından yeniden işe alındıktan sonra Galaksinin Koruyucuları 3’ü yazmak ve yönetmek için geri dönmüştü. Film, tüm ana kadro üyelerini bir film daha için geri getiriyor. Bununla birlikte Marvel Sinematik Evreni’ne Adam Warlock (Will Poulter) ve High Evolutionary (Chukwudi Iwuji) gibi önemli yeni karakterleri de tanıtıyor.

Marvel Studios geçen ay yayınlanan Holiday Special fragmanının ardından şimdi de, Adam Warlock’a da ilk resmi bakışı gösteren Galaksinin Koruyucuları 3 fragmanını yayınladı. Duygusal görüntüler aslında ilk olarak San Diego Comic-Con 2022’de gösterilmişti ve bir kez daha CCXP 2022’de gösterildi. Bu nedenle Marvel Studios en sonunda fragmanı çevrimiçi olarak yayınlamaya karar verdi.

- Reklam -

Yayınlanan fragmana hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

Guardians of the Galaxy Vol. 3 Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Ayrıca fragmanı Türkçe dublajlı izlemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Yayınlanan fragmanın en büyük çıkarımlardan biri, Adam Warlock’a uzun zamandır beklenen ilk bakış. James Gunn ilk olarak Guardians of the Galaxy Vol. 2’nun jenerik sonrası sahnesinde, Ayesha’nın (Elizabeth Debicki) Muhafızları yenmesine yardım etmesi için O’nu yarattığı sahne ile Warlock’un geleceğine dair bir ipucu vermişti. Şimdi de yeni fragman Poulter’ı Adam Warlock kostümü içinde gösteriyor. Karakter, alnına gömülü bir tür mücevher içeriyor. Bu çizgi romanlarda Ruh Taşı olarak geçiyor. Ancak sinematik evrende Sonsuzluk Taşları yok edildiğinden dolayı bunu nasıl bağlayacakları merak ediliyor.

Galaksinin Koruyucuları 3 Gamora Zoe Saldana

Galaksinin Koruyucuları 3 fragmanındaki diğer önemli ayrıntılardan biri de, filmin kötü karakteri olarak High Evolutionary’nin bazı sahnelerini içermesi. Ayrıca, üzerinde deney yapılmadan önce bir bebek Rocket Racoon’un bazı çekimlerini de içeriyor. Rocket çizgi romanlardaki aşkı olan ve ilk filmde de bahsi geçen Su Samuru Lyla’ya sarılırken gösteriliyor. Daha önce yayınlanan haberlerde de, yeni filmin Racoon odaklı olabileceği paylaşılmıştı.

- Reklam -

High Evolutionary için diğer büyük an, Guardians of the Galaxy 3 fragmanının hemen başında geliyor, çünkü Guardians’ın başlangıçta ziyaret ettiği hayvan / insan melezlerinin yaşadığı Dünya benzeri gezegen Counter-Earth. Bu gezegen High Evolutionary tarafından yaratılan yapay bir gezegen.

Son olarak ilk fragmanla birlikte bir poster de yayınlandı.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 fragmanı poster

Galaksinin Koruyucuları 3, 5 Mayıs 2023’te beyaz perdedeki yerini alacak.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Indiana Jones 5 Fragmanı

Harrison Ford’un Role Veda Edeceği “Indiana Jones 5” Filminden İlk Fragman: “Dial of Destiny” Geliyor

The Midnight Club 2 Sezon İptal Edildi

Netflix’in, Rekorlar Kitabına Giren Korku Dizisi “The Midnight Club” İlk Sezonun Ardından İptal Edildi