in ,

Cadılar Bayramı Öldürür’ün Devamı “Halloween Ends” Filminden İlk Fragman

Halloween Ends fragmanı yayınlandı. Külk korku filminin devamı, Laurie Strode ve Michael Myers arasındaki savaşın son bölümüne sahne olacak.

Halloween Ends Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Halloween Ends fragmanı paylaşıldı. Klasik kült korku film serisinin devamı olan yapım ile Cadılar Bayramı sona eriyor.

Korku türünün uzun soluklu film serisi, Halloween Ends ile sona erecek. Jamie Lee Curtis, 40 yılı aşkın süredir Michael Myers’la savaşan Laurie Strode olarak üçlemenin final kadrosuna liderlik etmek için geri dönüyor. Filmin konusu şu anda tam olarak bilinmiyor, fakat Halloween Ends’in, Michael’ın nihayet eve döndüğü ve Laurie’nin kızı Karen’ı bıçakladığı ve görünüşte öldürdüğü Halloween Kills olaylarından üç yıl sonrasına bir zaman atlaması yapması bekleniyor.

Curtis’in yanı sıra Halloween Ends’in oyuncu kadrosunda Laurie’nin torunu Allyson rolünde Andi Matichak, Myers rolünde James Jude Courtney ve Nick Castle, Milletvekili Frank Hawkins rolünde Will Patton, Lindsey Wallace rolünde Kyle Richards ve Şerif Barker rolünde Omar Dorsey yer alacak. Film ayrıca Michael O’Leary’nin Halloween Kills’de kısaca bahsedilen bir karakter olan Dr. Mathis rolüyle ve bir önceki filmde Cameron’ın ölümünden sonra Allyson’ın yeni erkek arkadaşı Corey rolüyle Rohan Campbell’ın yer alacak. David Gordon Green, Danny McBride, Paul Brad Logan ve Chris Bernier ile birlikte yazdığı senaryo ile Halloween Ends’in dümenine geri döndü.

- Reklam -

Universal Pictures ilk Halloween Ends fragmanını nihayet yayınladı. Teaser fragmanı, Laurie Strode ve Haddonfield’ın Michael Myers’a karşı savaşındaki son bölümü işaretlemesi beklenen, merakla beklenen korku üçlüsüne ilk bakışı da sunuyor.

Hemen aşağıdan yayınlanan ilk fragmana ulaşabilirsiniz:

Halloween Ends Fragmanı Türkçe Altyazlı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Yayınlanan ilk fragman öncesi benzeri görüntüler daha önce April’s CinemaCon’da gösterilmişi. Fakat dijitalde tüm dünyayla paylaşılan yeni fragmanda, Laurie’nin bir lavabonun çöp öğütücüsünde elinin neredeyse parçalanması, Allyson ve Hawkins’in dönüşlerine ilk bakış ve görünüşe göre Laurie’nin olay yerine gelmesi ve Karen’ın Halloween Kills’deki görünürdeki ölümü de dahil olmak üzere yeni görüntüler içeriyor.

Halloween Ends, 14 Ekim 2022 tarihinde sinema salonlarında yerini alacak.

Film için yayınlanan ilk fragmanı nasıl buldunuz? Serinin finalinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix şifre paylaşımı test

Netflix, Şifre Paylaşılan Her Evden Ekstra Ücret Alacağı Yeni Özelliğini Test Ediyor

mezarlik kitabı film neil gaiman

Neil Gaiman’ın Mezarlık Kitabı Filme Uyarlanıyor