in

Harry Potter Oyuncusu, Avatar 2 Hakkında Konuştu

Harry Potter filmlerinde Remus Lupin karakterini canlandıran David Thewlis, yeni Avatar filmlerindeki rolü hakkında bazı noktalara değindi.

avatar 2 harry potter David Thewlis
- Reklam -
- Reklam -

Harry Potter serisinde canlandırdığı Remus Lupin rolüyle tanıdığımız David Thewlis, Avatar 2 filminin kadrosunda yer alacağı düşünülüyordu. Fakat görünen o ki oyuncunun kadroda olması konusunda büyük bir yanlış anlaşılma mevcut.

Thewlis’in, Avatar 2’da rol alacağı düşünülmüştü ancak işler pek de öyle değil. Thewlis yaptığı açıklamada Avatar 2’da rol almayacağını fakat kesinlikle Avatar 3’te oynayacağını söyledi. Ayrıca, çekilmeleri halinde muhtemelen Avatar 4 ve Avatar 5’ta dea olabileceğini belirtti. Bu durum, Avatar serisinin gidişatını bilmeyenlerin kafasını daha da karıştırabilir.

Thewlis verdiği röportajda konuyu şu şekilde açıklıyor:

- Reklam -

“Avatar 2’da yokum. İkinci filmle aynı anda çekilen Avatar 3’te oynayacağım. Avatar 4 ve 5’ta de yer almam planlanıyor. Konuyu netleştirmek istedim çünkü bazıları durumu yanlış anlamış.”

David Thewlis
David Thewlis

Önceden de açıklandığı üzere Avatar 2 ve Avatar 3 aynı anda çekiliyor. Dördüncü ve beşinci filmlerin gelip gelmeyeceğiyse sıradaki yapımların başarısına bağlı.

David Thewlis, başta James Cameron’la birlikte çalışma konusuna tereddütle yaklaştığını da söyledi. Cameron’la çalışmanın zor olduğu söylentileri belli ki kendisini oldukça etkilemiş. Fakat çekimler esnasında durumun hiç de öyle olmadığını görmüş.

“Cameron’la çalışmayı sevdim. Sette zorlayıcı olduğunu duyduğum için biraz gergindim. Titanic’in çekimleri hakkında ve zor biri olduğu konusunda duyduğum bazı şeyler vardı. Hiç de öyle değilmiş. Kesinlikle eğlenceli biri ve onunla birlikteyken çok gülüyorum. Tam anlamıyla bir dâhi. Her şeyi yapıyor. O bir mühendis, oyuncu, yapımcı ve yazar. Olağanüstü bir karakteri var.”

Oyuncu, Avatar’ın CGI ağırlıklı olması sebebiyle çekimde giydiği kostümlerin de kendisini şaşırttığından bahsetti ve daha önce hiç böyle bir projede yer almadığını sözlerine ekledi. Setteki deneyimlerinden aktardığına göre hareket yakalamak için kullanılan kostümü giydiğinde oyuncunun ne yaptığı hakkında hiçbir fikri yokmuş.

- Reklam -

avatar 2

Avatar 2 filminin Aralık 2021’de, Avatar 3’ün 2023’te seyirciyle buluşması bekleniyor. İşler yolunda giderse Avatar 4’u 2025’te, Avatar 5’ı ise 2027’de göreceğiz.

Harry Potter serisinde de iyi bir iş çıkaran David Thewlis’in Avatar’ın devam filmleri konusundaki açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Avatar 2 ve Avatar 3’ün devam filmlerinin başarısına şimdiden kesin gözüyle bakanlardan mısınız?

Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.


* Avatar 2 Filminin Konusu Hakkında İlk İpuçları Ortaya Çıktı

Kaynak: Game Spot

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fantastik Dörtlü Siyah Görunmez Kadın

Fantastik Dörtlü Yönetmeninden Siyah Görünmez Kadın İtirafı

Neredesin Firuze

Neredesin Firuze Yeniden Vizyona Girecek