in

Harry Potter Oyuncuları Özel Bir Bölüm için Yıllar Sonra Bir Araya Geliyor

Harry Potter “Reunion” gerçek oluyor. Ünlü film serisinin oyuncuları, Felsefe Taşı’nın 20. yılı için Return to Hogwarts’ta bir araya gelecek.

Harry Potter Reunion Oyuncular 20th Anniversary: Return to Hogwarts
- Reklam -
- Reklam -

Harry Potter Reunion zamanı! Sonunda resmileşti. Wizarding World’ün Altın Üçlüsü, Felsefe Taşı filminin 20. yılı kutlamaları kapsamında Return to Hogwarts adlı özel bölümde bir araya gelecek. Etkinlik HBO Max üzerinden yayınlanacak.

Geçen aylarda ünlü sit-com dizisi Friends için 17 yıl sonra bir “yeniden buluşma bölümü” hazırlanmıştı. HBO Max, yayına başladığından beri eski yapımların yeniden çekimleri ya da özel bölümleri ile gündeme gelmeyi sürdürüyor. Warner Media’nın dijital yayın platformu, bu defa gözünü Potterhead’lere dikti. J.K. Rowling’in ünlü Büyücülük Dünyası’na hayat veren isimler Return to Hogwarts etkinliği altında özel bir bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Öte yandan bir Harry Potter dizisinin HBO Max tarafından geliştirilmekte olduğu da geçen aylarda iddia edilmiş ancak sonrasında bir resmi açıklama yapılmamıştı. Görünüşe göre platformun Büyücülük Dünyası ile ilgili planları oldukça kapsamlı.

- Reklam -

Harry Potter Reunion Özel Bölümü “Return to Hogwarts” 1 Ocak 2022’de Yayınlanacak

Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson’ı bir araya getirecek özel bölüm, 1 Ocak 2022 tarihinde HBO Max üzerinden izleyicilerin karşısına çıkacak. Altın Üçlü’ye seride yer alan diğer oyuncular ve yapım ekibi de dahil olacak.

Tam adı Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts olan özel bölümde Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson’a eşlik edece oyuncular şu şekilde:

Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch ve Ian Hart.

Oyuncuların yanı sıra ilk iki Potter filmi Felsefe Taşı ve Sırlar Odası’nın yönetmen koltuğuna oturmuş olan Chris Columbus da özel bölümdeki yerini alacak.

Özel Bölüm Oyuncuların Bir Araya Gelip Sohbet Ettiği Bir Konsepte Sahip Olacak

Return to Hogwarts bölümü, tıpkı Friends The Reunion’da olduğu gibi ekibi bir araya getirecek. Ünlü isimler aynı ortamda seriye dair görüşlerini paylaşacak. Özel röportajlar eşliğinde bugüne dek bilinmeyen detaylar ortaya çıkacak.

- Reklam -

Bölüm hakkında yayınlanan ilk tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube video

J.K. Rowling Etkinlikte Yer Almayacak

Harry Potter serisinin yaratıcısı ve şu an hâlâ geliştirilmekte olan Wizarding World yapımı Fantastik Canavarlar film serisinin senaristi olan J.K. Rowling, bu özel programda yer almayacak.

Rowling sosyal medyada yaptığı paylaşımlar sonrasında transfobi eleştirilerine maruz kalmıştı. Serinin oyuncularından Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Fantastik Canavarlar’ın başrolü Eddie Redmayne dahil birçok kişi yazara tepkilerini dile getirmişti.

Siz bu özel bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Mozart Mozart dedi ki:

    Alt başlıkta bir hata olmuş:

    Harry Potter Reunion Özel Bölümü “Return to Hogwarts” 1 Ocak 2021’de Yayınlanacak

  2. Avatar for Kenan Kenan dedi ki:

    Haberin sonunda yazılmış ama yine de iliştireyim buraya.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Spider-Man: No Way Home Fragman

Spider-Man: No Way Home’un Merakla Beklenen İkinci Fragmanı Yayınlandı

Turning Red Fragmanı pixar disney

Turning Red Fragmanı: Yeni Disney ve Pixar Filmi Yolda