in

Hawkeye, Black Widow Filminde Gözükecek mi? Scarlett Johansson Açıkladı!

Ünlü aktris Scarlett Johansson, Mayıs 2020’de çıkacak Black Widow filminde, Hawkeye karakterinin olup olmayacağına dair açıklamalarda bulundu.

Black Widow ve Hawkeye
- Reklam -
- Reklam -

Avengers başladığından beri ekip olarak birbirine en yakışan ikililerden biri de Black Widow ve Hawkeye karakterleridir şüphesiz. Önce Iron Man ve Thor filmlerinde yan karakter olarak gördüğümüz bu ikili, ilk Avengers serisiyle beraber oldukça sevdiğimiz isimlere dönüşmüştü. Uzun yıllar boyunca kendilerine ait solo çalışmalar neden gelmiyor diye soruyorduk. Sorularımızın cevabı birkaç ay önce belli olmuş, ama geçtiğimiz gün düzenlenen San Diego Comic Con’daki Marvel panelinde resmileşmişti. 1 Mayıs 2020’de Black Widow’u kendi solo filminde, 2021’in sonbahar aylarında da Disney+ platformunda Hawkeye’ın mini dizisini izleyeceğiz.

Peki ama sorulması gereken ve merak edilen sorulardan biri de şu:

Black Widow ve Hawkeye birbirlerinin yapımlarında gözükecek mi?

Black Widow ve Hawkeye

- Reklam -

Hawkeye dizisinde Black Widow’u görmemiz pek olası değil; bildiğini üzere kendisi-SPOILER- Avengers: Endgame filminde hayatını kaybetti. Haliyle Hawkeye dizisi de Endgame sonrasını anlatacağı için -flashback’lerde gözükmediği takdirde- görme şansımız olmayacak. –SPOILER-

Fakat önümüzdeki mayıs başında çıkacak Black Widow filminde Hawkeye karakterini görüp göremeyeceğimiz hala muamma. Ama şunu biliyoruz. Black Widow’un hayatındaki en gizemli olaylardan biri Budapeşte’de gerçekleşmişti ve yeni solo filmde geçmişe yönelik olarak bundan bahsedilecek. İlk Avengers filminde Chitauri’lerle savaş sırasında Black Widow ve Hawkeye bu olayın Budapeşte’yi hatırlattığını söylemişlerdi. O günden sonra Marvel’a “Nedir bu Budapeşte olayı?” diye hayranlar tarafından çokça soru yöneltilmiş fakat herhangi bir cevap alınamamıştı. Önümüzdeki yıl bu soru cevaplanacak gibi duruyor.

Black Widow karakterine hayat veren ünlü yıldız Scarlet Johansson, bu sabah Good Morning America programına katıldı ve yeni solo filminden bahsetti. Merak edilen “Hawkeye filmde olacak mı?” sorusu da kendisine yöneltildi. Tahmin edebileceğiniz üzere şakayla karışık ne evet ne de hayır cevabı geldi.
“Dudaklarım mühürlü. Beklemeli ve görmelisiniz.”
Black Widow ve Hawkeye

Bazı hayranlar bu cevabı Hawkeye filmde olacak diye yorumladı. Eh, haksız da değiller hani. Sonuçta Budapeşte olayı iki karakterin beraber girdikleri bir macera olduğu yıllar öncesinden biliniyorken ve filmde bu sahneler olacakken, Hawkeye yokmuş gibi davranmak saçma olur. Ama senaryo hakkında elimizde herhangi bir ipucu olmadığı için de kesin bir yorum yapmak zor.

- Reklam -

Bir de şu var: Solo film, Captain America: Civil War ile Avengers: Infinity War arasında yaşanan zaman dilimini konu alacak. Bu aşamada Clint Barton’ın önce Raft’ta sonra ev hapsinde olduğunu biliyoruz. Yani geçmişe yönelik Budapeşte sahneleri dışında Hawkeye’ı filmdeki asıl olaylara müdahale ederken görme şansımız pek gözükmüyor.

Neticede, Johansson bir konuda kesinlikle haklı. Tüm bu soruların cevapları için beklememiz gerekiyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Hawkeye’sız bir Black Widow filmi olur mu? Görüşlerinizi forumlarımız üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

YouTube video


Faz 4’te Karşılaşacağımız Tüm Marvel Yapımları

Kaynak: screenrant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Avengers’da hangi karakterin dizisi olmasın desen Hawkeye derdim. Bildiğin Arrow’un çakması.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

maymunlar gezegeni inceleme

Maymunlar Gezegeni: Ürkütücü ve Gerçekçi Bir Bilimkurgu Kitabı

Markella Kavenagh LotR

Yüzüklerin Efendisi Dizisinde İlk Oyuncu Belli Oldu