in

Hayvan Mezarlığı “Yeniden” Olmuş mu? (Video İnceleme)

Stephen King’in romanından bir kez daha sinemalara uyarlanan Pet Sematary’yi (Hayvan Mezarlığı) basın gösteriminde izledik ve ilk görüşlerimizi canlı yayında paylaştık.

Hayvan Mezarlığı Video İnceleme
- Reklam -
- Reklam -

Stephen King’in aynı adlı romanından ilk defa 1989 yılında uyarlanan Hayvan Mezarlığı (Pet Sematary) isimli o malum filmi çoğunuz izlemişsinizdir. Zamanın ruhu için oldukça uygun, korkutucu ve rahatsız ediciydi. Haliyle daha sonra ikinci filmi geldi, fakat başarı olarak ilkinin yanına yaklaşamamıştı. İşte yıllar sonra bu roman tekrar beyaz perdeye aktarıldı.

Öncelikle konusuna bir göz atalım:

Stephen King’in yeni ufuklar açan korku romanı Hayvan Mezarlığı’ndan (Pet Sematary) uyarlanan film, karısı Rachel (Amy Seimetz) ve iki küçük çocuğuyla birlikte Boston’dan kırsal Maine’e taşınan ve sonrasında ailesiyle evinin yakınındaki ormanın derinliklerinde gizemli bir mezarlığı keşfeden Dr. Louis Creed’in (Jason Clarke) hikayesini konu alıyor. Louis, yaşadığı bir trajediden sonra garip komşusu Jud Crandall’a (John Lithgow) gider ve korkunç sonuçlara yol açacak bilinmez bir kötülüğü serbest bırakarak tehlikeli bir zincir reaksiyonu başlatır.

Bu cuma vizyona girecek olan filmi basın gösteriminde izledik. Peki nasıl bulduk? Ekibimizden Atakan Uçar, Hakkı Usta, Coşku Türkay ve Hakan Tunç Kayıp Rıhtım Youtube Kanalı’nda canlı olarak görüşlerini aktardılar.

- Reklam -

İyi seyirler.

- Reklam -
YouTube video

Hayvan Mezarlığı 5 Nisan 2019 tarihinde sinemalarda.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

cankiri gemi kutuphanesi

Çankırı’dan Uçak, Tren ve Gemi Kütüphaneleri

dumbo ust

Yeni Dumbo’yu Sevdik mi? (Spoiler’sız Video İnceleme)