in ,

Clive Barker’ın Korku Klasiği “Hellraiser”ın Yeni Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Hellraiser fragmanı paylaşıldı. Clive Barker’ın kült eserinden bir kez daha uyarlanan film, Hulu ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

hellraiser fragmanı hulu
- Reklam -
- Reklam -

Hellraiser fragmanı yayınlandı. Clive Barker’ın ünlü kitabından doğan ve sinemada korku külliyatı adına önemli bir noktada bulunan seri, yeni bir film ile tekrar başlatılıyor. Yapım, çok yakında Hulu üzerinden izleyicilerle buluşturulacak.

İlk olarak 1986 yılında Clive Barker imzasıyla The Hellbound Heart (Cehennemlik Yürek) yayınlanan korku – fantazi romanı, sinemadaki Hellraiser uyarlamasıyla büyük bir markaya dönüşmüştü. 1987’den günümüze süren seride toplam 10 film yapılmıştı. Serinin son filmi Judgment 2018 yılında izleyicilerle buluşturulmuş; ardından da Hellraiser’ın reboot edilmesine karar verilmişti.

18+ yaş sınırıyla yayınlanacağı açıklanan Hulu filmi için ilk resmi fragman görücüye çıktı. Serinin ikonik karakteri Jamie Clayton canlandırırken filmin yönetmenliğini David Bruckner üstleniyor.

- Reklam -

Hellraiser Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

The Night House, The Ritual ve Southbound’un yönetmeni David Bruckner, yapımın konusunda dair şu ifadeleri kullanıyor:

“Bağımlılık ve dürtüyle yapılan davranışlarla mücadele eden, yanlışlıkla bir kutuyla temas eden ve ne yazık ki kutuyla oynamaya başlayan genç bir kadının hikâyesi.”

Kaosun bir kısmını üstlenecek ve Cenobite lideri Pinhead’i, orijinal serinin çoğunda Doug Bradley canlandırdı. Ancak yeni yapımda Pinhead karakteri Sense8 yıldızı Jamie Clayton tarafından oynanıyor.

hellraiser fragman 2022

Bruckner, bir trans birey olan Clayton’ı seçme kararıyla ilgili olarak şunları aktardı:

- Reklam -

“Serinin hayranlarında karakteri yeniden hayal etme konusunda bir beklenti hissettik. Pinhead’in bir kadın olmasını istediğimizi biliyorduk. Jamie rol için en doğru kişiydi. Bir kişinin kimliği, rol için birçok açıdan heyecan verici olabilir. Ancak Jamie’nin kesinlikle bunu hak ettiğini söylemeliyim.”

Filmin oyuncu kadrosunda Jamie Clayton’a Goran Visnjic, Hiam Abbass ve Odessa A’zion gibi isimler eşlik ediyor.

Yapımın hikâyesini The Sandman, Foundation ve The Dark Knight gibi yapımlarla tanınan David S. Goyer kaleme alıyor. Senaryo ise Ben Collins ve Luke Piotrowski imzalarını taşıyor.

pinhead hellraiser fragman

Hellraiser filmi 7 Ekim 2022 tarihinde Hulu adlı dijital yayın platformu üzerinden izleyicilerle buluşacak. Hulu, ülkemizde Disney+ bünyesinde izlenebiliyor.

Yeni Hellraiser filmi için sizin beklentileriniz neler? 80’lerdeki hava yakalanabilmiş mi dersiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Entertainment Weekly

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Sinemalara gelseydi daha güzel olurdu. Fragmandan pek bir elektrik alamadım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

squid game leonardo dicaprio

Squid Game’in Yönetmeni, Gelecek Sezonlarda Leonardo DiCaprio Gibi Hollywood Yıldızlarıyla Çalışmak İstiyor

Batman: Caped Crusader

Warner Bros.’un İptal Ettiği “Batman: Caped Crusader” Animasyonu Kendisine Yeni Bir Ev Bulabilir