in ,

Hellsing Film Oluyor: Amazon Ünlü Mangayı John Wick Senaristi ile Birlikte Uyarlıyor

Hellsing film oluyor. Ünlü anime ve manga serisi, John Wick senaristi Derek Kolstad’ın önderliğinde Amazon tarafından sinemaya uyarlanıyor.

Hellsing
- Reklam -
- Reklam -

Canlı aksiyon Hellsing filmi için hazırlanın! John Wick serisinin senaristi Derek Kolstad’ın bir sonraki film projesi belli oldu. Senarist, ünlü manga ve anime serisi Hellsing’e dayanan bir canlı aksiyon filmi geliştirmek için Amazon Stüdyoları ile iş birliği yaptı.

Ünlü yönetmen, uzun yıllardır mangaya takıntılı biri olduğunu ve projenin onaylanması ile bir rüyanın gerçekleştiğini ifade etti.

Konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

- Reklam -

“Kardeşim beni birkaç yıl önce Hellsing mangası ve animesi ile tanıştırdığından beri o dünyayı beyaz perdeye uyarlamayı takıntı haline getirdik. Nihayet Mike Callaghan ve ekibi Brian Kavanaugh-Jones ve Amazon ile ortak olma haklarını sağladığında bunun bir rüya olduğunu düşündüm.”

Hellsing filmi yapımcıları arasında Derek Kolstad ile birlikte Automatik’den Brian Kavanaugh-Jones ile Fred Berger, Ranger 7 Films’den Mike Callaghan ve Reuben Liber ve Soluble Fish Productions’tan Jason Lust yer alıyor. Gemma Levinson, Automatik’in yönetici görevini üstlenirken, yönetici yapımcılar arasında Tetsu Fujimura, India Osborne, Pierre Buffin ve Jason Speer yer alıyor.

Hellsing Film Uyarlaması Çıkış Tarihi Henüz Bilinmiyor

Hellsing film

Ranger 7 Films’den Mike Callaghan da konuya olan heyecanını şöyle aktarıyor:

- Reklam -

“Vampir türünü her zaman sevmişimdir, özellikle bir yaratıcı ona kendi benzersiz yorumunu eklediğinde. Bu yüzden Derek beni Alucard ve Hellsing Organizasyonu ile tanıştırdığında, bu türde özel bir şey olduğunu hemen anlamıştım. Kouta Hirano’nun Dracula-Van Helsing mitolojisini yeniden yorumlaması, daha önce gördüğümüz hiçbir şeye benzemeyen, heyecan verici, ilginç bir aksiyon ve korku karışımı. Automatik’te Brian ve Fred ile ortak olmaktan inanılmaz heyecan duyuyoruz ve Amazon’un Hellsing’in zekasını ve çılgınlığını ekranda hayata geçirmemize yardımcı olması da bizleri heyecanlandırıyor.”

Kouta Hirano tarafından yazılan ve resimlendirilen Hellsing mangası, ilk defa 1997 yılında Shōnen Gahōsha Yayınları etiketiyle çıktı. Seri Dracula’yı Alucard olarak tasvir ediyor. Alucard, efsanevi vampir avcısı tarafından mağlup edildiğinde yıllar önce Van Hellsing’e bağlılığına yemin eden orijinal ve en güçlü vampir olarak karşımıza çıkıyor. Manga ve animede Alucard, Abraham Van Hellsing’in torununun yönetimi altında Hellsing Organizasyonu’nda görev yapıyor. İngiltere’yi vampirlerden, gulyabanilerden ve diğer doğaüstü tehditlerden korumak için çalışıyor.

Peki ya siz Hellsing’i okumuş muydunuz veya anime serilerini izlemiş miydiniz? Sizce canlı aksiyon film uyarlamasının karşımıza çıkacak olması doğru bir karar mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ivy ivy dedi ki:

    Burada da Dracula kendini Alucard olarak tanıtıyordu.

    Umarım John Wick: Parabellum senaryosu gibi olmaz. İlk iki filmin senaryosu daha iyiydi.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Hellsing’ in birkaç bölümünü izlemiştim. Eğer sinemaya da +18 şekilde gelirse çok iyi olur. Aksi halde çekilmez. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Seyyahlar ve Kâşifler Kitabı - Aykut Ertuğrul | Haftanın Kitabı #166

Seyyahlar ve Kâşifler Kitabı – Aykut Ertuğrul | Haftanın Kitabı #166

The Talisman Dizi

Stephen King ve Peter Straub’ın The Talisman’ı Dizi Oluyor: Projeyi Spielberg Yürütecek