in ,

Henry Cavill, The Witcher Sonrası Superman Rolünden Umudu Kesmedi

Henry Cavill, Netflix’in büyük projelerinden The Witcher’da başrol olarak yer alsa da, Superman rolünden de umudunu kesmiş değil.

Witcher henry Cavill Superman
- Reklam -
- Reklam -

Henry Cavill, Superman’i yeniden canlandırırsa Netflix yapımı The Witcher dizisindeki rolünün sorun yaratmamasını umut ediyor.

Cavill, Superman olarak ilk defa Zack Synder’ın 2013 yapımı Man of Steel filminde karşımıza çıkmıştı. 2016 yılında Batman V Superman: Dawn of Justice’de ve en son 2017’de Justice League’de karakteri yeniden canlandırdı.

The Witcher ise Superman’e göre daha az biliniyor ancak dizi Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin roman serisine ve yine bu kitaplardan uyarlanan video oyununa dayanıyor. Zengin detaylara sahip bu amansız fantastik seri daha önce Polonya’da da dizi ve filme uyarlandı. Ancak ikisi de pek başarılı olmadı.

- Reklam -

the witcher dizi soundtrack

Radio Times ile yapılan bir röportajda Cavill’a Superman’i tekrar canlandırıp canlandırmayacağı soruldu. Cavill, Superman kostümünde bulunan ve umut anlamına gelen Kripton sembolü  “S” ye atıfta bulunarak umudun olduğunu belirtti.

Henry Cavill’ın Sesi Yapımcının Aklından Çıkmamış

Ayrıca röportajda Cavill ve başyapımcı Lauren Schmidt Hissrich’in ilk tanıştıkları zamandan da bahsedildi. Oyunlar ve kitaplardan sonra Geralt karakterine hayran kalan Cavill, rolü alması için menajerini arıyor. Daha sonra olanları ise Hissrich şöyle anlatıyor:
“Sırf içeriği çok seviyor diye bir kişiye o rolü veremezsiniz. Bu yüzden pek çok kişiyle rol için görüşme yaptık. Ancak Henry’nin sesinin aklımdan çıkmadığını fark ettim. Bu nedenle onu yeniden çağırdık. Seçmelere katılmaya da istekliydi ki onun gibi bir oyuncu için oturup bir şeyler okumak oldukça nadir bir durum. Bunu yapmış olduğu için mutluyum.”
Henry Cavill superman batman

Aynı anda farklı projelerde çalışmak sıra dışı bir durum değil ancak Henry Cavill, kendi hatası olmasa da daha önce buna benzer bazı sorunlar yaşadı. Zack Synder, Justice League filmini bıraktığı zaman filmi bitirmek için Joss Whedon yönetmen koltuğuna geçti ve altı haftalık bir ek çekim yapmak zorunda kaldılar. Sorun ise Henry Cavill’ın o sırada Mission Impossible: Fallout filminde August Walker karakterini canlandırmasıydı. Walker bıyığı olan bir karakter iken Superman öyle olmadığı için bıyıklar dijital olarak silinmek zorunda kalındı. Bu durum da bazı sahnelerde oldukça belli oluyordu.

- Reklam -

Daha önce yaşanan bu durumdan dolayı Warner Bros., Cavill’ın hem Superman hem de The Witcher olması konusunda tereddüt yaşayacak gibi gözüküyor.

Yeniden yapılanma aşamasında olan DC’de, bir sonraki Superman’in hangi oyuncu tarafından canlandırılacağı belirsizliğini koruyor.

Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Cavill’ı yeniden Superman olarak görmek ister misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.


* Witcher, The Witcher’ı Okuyor: Henry Cavill’ın Sesinden “Son Dilek”

Kaynak: ScreenRant

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Snyder Cut’a neden destek vermedi peki ?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix Daybreak iptal

Daybreak Dizisinden Beklenmedik Netflix İptali

Star Wars: The Rise of Skywalker film inceleme

Star Wars: The Rise of Skywalker – Bir Yıldız Savaşları Enkazı