in

Hızlı ve Öfkeli Serisi Yola Devam Etmekte Kararlı: 10. Filmin Vizyon Tarihi Açıklandı

Hızlı ve Öfkeli 10 için vizyon tarihi netleşti. Fast & Furious serisi zaman kaybetmeden macerayı sürdürme konusunda kararlı.

Hızlı ve Öfkeli 10 Vizyon Tarihi Fast and Furious
- Reklam -
- Reklam -

Hızlı ve Öfkeli 10 vizyon tarihi belli oldu. Serinin dokuzuncu macerası beyaz perdedeki yolculuğuna devam ederken, bir sonraki film için çıkış tarihi verildi.

Fast and Furious serisi ilk olarak 2001 yılında, egzotik arabalarla yapılan yarışlara ve ilgili suç örgütlerine odaklanan bir sokak yarışı serisi olarak başladı. Ancak seri devam ettikçe, bir öncekine göre daha büyük bütçeli bir yapım haline almaya başladı. Özellikle beşinci filmde ekibe Dwayne “The Rock” Johnson’ın da katılmasıyla esasen kendi içinde bir süper kahraman serisi olmaya başladı.

Koronavirüs nedeni ile vizyona girişi uzun bir süre boyunca ertelenen F9 filmi nihayet geçen haftalarda beyaz perdedeki yerini aldı. Aşılamaya rağmen Delta Plus varyantı nedeniyle virüs kapan ve ölenlerin sayısı tekrar artış gösteriyor. Ancak buna rağmen Fast and Furious 9, dünya çapında şimdiye kadar yaklaşık 700 milyon dolar hasılat elde ederek pandemi başlangıcından bu yana en büyük gişe getirisi sağlayan filmlerden biri olmayı başardı. Şimdi de 10. filmi çoktan onaylanmış olan yapımın vizyon tarihi de netleşti.

- Reklam -

Hızlı ve Öfkeli 10 Vizyon Tarihi: 2023’ün Bahar Aylarında İzleyici ile Buluşacak

Hızlı ve Öfkeli 10 Vizyon Tarihi

Entertainment Weekly’ye göre Dominic Toretto ve ailesinin kötülerle olan araba odaklı mücadelelerinin bir sonraki adımı 7 Nisan 2023 tarihinde vizyonda olacak. Filmin çekimleri Ocak 2021’de başlayacak. Daha öncesinde iki ayrı film olarak planlandığı söylense de şimdilik bu konuda resmi bir açıklama yok. Ayrıca serinin finali olacağı bilinen 11. filmin de, 10. ile arka arkaya çekilebileceği ifade ediliyor.

Seri her ne kadar 11. film ile sonlanacak olsa da, yan maceralar ile evrendeki yarış devam edecek. Daha öncesinde Netflix için hazırlanan animasyon dizisi ve Dwayne Johnson ile Jason Statham’ın başrolünü paylaştığı Hobbs & Shaw yan filmi hayranların karşısına çıkmıştı. Ancak ne yazık ki Johnson ile serinin asıl başrolü olan Vin Diesel’in arasında yaşanan tartışma nedenile The Rock artık seride yer almayacak.

Johnson geçen ay The Hollywood Reporter’a şunları söylemişti:

- Reklam -

“Onlara Fast 9’da başarılar diliyorum. Ayrıca bensiz devam edecekleri Fast 10, Fast 11’de ve yapacakları diğer Hızlı ve Öfkeli filmlerinde de bol şans diliyorum.”

Eski bir WWE şampiyonu olan The Rock her ne kadar seriden ayrılmış olsa da, yine onun gibi bir şampiyon olan John Cena, Dominic Toretto’nun kardeşi rolünde 9. film ile seriye katıldı. Oyuncunun serinin finaline kadar seride yer alması bekleniyor.

Sizler Hızlı ve Öfkeli 9’u izlediniz mi? Devam filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Cnet

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Matelot Matelot dedi ki:
    1. filmde artık uzaya çıkarlar, 11’de de Dünya’yı işgale gelen uzaylılarla savaşırlar.
  2. Avatar for W4YNE W4YNE dedi ki:

    Uzaya bu son filmle çıktılar. :joy:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

anne rice amc Lives of the Mayfair Witches

Vampirle Görüşme’nin Yazarı Anne Rice’ın Lives of the Mayfair Witches Serisi Dizi Oluyor

Eternals fragman marvel filmi

Eternals’ın Son Fragmanı Avengers Bağlantısını ve Ana Düşmanı Gösterdi