in

Hızlı ve Öfkeli 10’un Yeni Yönetmeni Belli Oldu: The Incredible Hulk ve Transporter’ın Yönetmeni Dümene Geçti

Hızlı ve Öfkeli 10 filminin yeni yönetmeni belli oldu. Justin Lin’nden boşalan koltuğu The Incredible Hulk ve Transporter gibi filmleri yöneten Louis Leterrier devraldı.

Hızlı ve Öfkeli 10 Yönetmeni Belli Oldu Louis Leterrier
- Reklam -
- Reklam -

Hızlı ve Öfkeli 10 yönetmeni belli oldu. Çekimlerin başlamasından kısa bir süre sonra Fast X filminden ayrılan Justin Lin’nin yerine, The Incredible Hulk, Transporter ve Now You See Me gibi filmleri yöneten Louis Leterrier geçti.

Resmi adı Fast X olarak duyurulan Hızlı ve Öfkeli 10 için ilk geliştirme haberleri, The Fast and Furious: Tokyo Drift ve altıncı filmin yönetmeni olan Justin Lin’in serinin dokuzuncu ve onuncu bölümlerini de yönetmek için görüşmelere başladığı bilgisiyle geldi. Yeni filmde Vin Diesel yine başrolde yer alacak. Kendisine Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Michael Rooker ve Charlize Theron gibi önceki filmlerden tanınan isimler de eşlik edecek. Ayrıca yeni filmin kadrosuna Aquaman yıldızı Jason Momoa ve Captain Marvel oyuncusu Brie Larson ve son olarak The Suicide Squad’da yer alan Daniela Melchior da katılmış bulunuyor. Momoa’nın kötü karakteri canlandıracağı biliniyorken, Melchior ve Larson’un rolü ise şu anda belirsiz.

Önceki Hızlı ve Öfkeli 10 Yönetmeni Justin Lin’in Vin Diesel Nedeniyle Yapımdan Ayrıldığı İddia Edildi

Fast X yeni hızlı ve öfkeli 10 filmi

- Reklam -

Filmin çekimleri kısa bir süre önce, adının resmi olarak duyurulmasıyla birlikte başladı. Ancak çekimler başladıktan sadece bir hafta sonra Justin Lin, sürpriz bir şekilde yapımdan ayrıldığını duyurdu. Hızlı ve Öfkeli’de hâlâ yapımcılık görevine devam edeceğini belirten Lin’in iddialara göre, başrol Vin Diesel yüzünden görevi bıraktığı belirtiliyor. Resmi olarak açıklanmasa da, Diesel’in sete çok geç gelmesi, repliklerini unutması ve başına buyruk davranması gibi gerçekler nedeniyle yönetmenin yapımın başında daha fazla kalmak istemediği belirtildi. Lin’in ayrılması sonrası çekimlere de ara verilmişti. Ancak söz konusu aranın kısa süreceği belli oldu.

The Hollywood Reporter’dan Borys Kit’in haberine göre Universal Pictures, aksiyon serisinin bir sonraki bölümünü yönetmek için Louis Leterrier ile anlaşmaya vardı. Stüdyo, daha önce The Incredible Hulk filminde de yönetmenle birlikte çalışmıştı. Adını daha çok Marvel Sinematik Evreni’nin The Incredible Hulk’ı ve Jason Statham’ın başrolünde yer aldığı The Transporter (Taşıyıcı) ile duyuran Leterrier; Unleashed, Clash of the Titans, Grimsby ve Now You See Me gibi yapımlarla da tanınıyor.

- Reklam -

Hızlı ve Öfkeli 10’dan beklentileriniz neler? Sizce Lin’in görevi bırakması sonrası daha iyi bir aksiyon filmi ortaya çıkabilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Frank Miller Çizgi Roman Şirketi Kurdu Frank Miller Presents

Sin City’nin Yaratıcısı, Kendi Çizgi Roman Şirketini Kurdu: “Frank Miller Presents”

Doctor Strange 2 Yorumları: İlk Eleştiriler

Doctor Strange 2 Filminden İlk Tepkiler Gelmeye Başladı: “Sam Raimi Farkını Ortaya Koyuyor”