in

Hızlı ve Öfkeli 9 Filminde Ben Stiller Olabilir

Hızlı ve Öfkeli 9 filminde Ben Stiller oynayabilir. Fast and Furious 9 için ortaya çıkan yeni bir iddia, hayranları şimdiden mutlu etti.

Hızlı ve Öfkeli 9 Ben Stiller
- Reklam -
- Reklam -

Şimdilik bir iddia olsa da Ben Stiller, yeni Fast and Furious macerası olan Hızlı ve Öfkeli 9 filminde gözükebilir.

Çıkışına yaklaşık üç aylık bir zaman kalmasına rağmen Hızlı ve Öfkeli 9 için yeni ve heyecn verici haberler gelmeye devam ediyor. Her zaman olduğu gibi serinin dokuzuncu macerası da kadrosuna yeni ve ünlü isimler ekleyecek. Seri zaten sevilen ve favori çekirdek kadrosuyla geri dönerken, öldüğünü gördüğümüz Han da yeni filmde bir kez daha bizlere eşlik edecek. Ancak belli ki dünya çapında 5 milyar dolardan fazla kazanç elde eden seri için sürpriz gelişmeler de var.

Hızlı ve Öfkeli 9; Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Jordana Brewster ve Nathalie Emmanuel’i yeni bir sürüş için geri getirirken John Cena ve daha önceki filmde de gördüğümüz Charlize Theron’u da etkileyici oyuncu kadrosuna ekliyor. Filmle ilgili yayınlanan son fragman hayranlara daha fazla aksiyonu, daha fazla arabayı, daha önce bilinmeyen bazı aile ilişkilerini araştırmayı ve ölen bir karakterin geri dönüşünü vurguluyordu. Bununla birlikte ortaya çıkan yeni bir haber, film çıktığında çok daha fazlasını sunacağının ipuçlarını veriyor.

- Reklam -
Ben Stiller
Ben Stiller

Ben Stiller Nasıl Bir Rolle Karşımıza Çıkabilir?

Page Six adlı sitenin haberine göre Ben Stiller, şimdilik açıklanmayan bir rolle F9’a katıldı. Haberde Stiller’in olduğu sahnelerin “yakında” çekilmeye başlanacağı bildirildi. Ancak konu hakkında başka bir haber yoktu. Page Six yetkilileri, Stiller’ın temsilcilerine ulaştıklarını ancak hiçbir yanıt alamadıklarını söylediler.

Bu geç gelen yeni oyuncu haberi, eğer doğruya, Stiller’in filmde küçük bir rolle olacağını işaret ediyor. Sonuçta Hızlı ve Öfkeli 9’un çekimleri geçtiğimiz yılın Kasım ayında tamamlanmıştı. Bu nedenle Stiller’ın çekeceği sahneler muhtemelen sadece kendisinin gözüktüğü ya da kurguyla bir şekilde kotarılacak gibi görünüyor. Seride daha önce de benzer şekilde küçük rollere sahip olan isimler olmuştu. Örneğin Dwayne Johnson ve Jason Statham’ın oynadığı Hobbs & Shaw; Ryan Reynolds, Rob Delany ve Kevin Hart gibi komedi olarak yetenekli ünlülerin birkaç küçük sahnesine sahipti. F9’ın benzer bir yolu izlemesi de olası ve Stiller beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan birçok komik yüzün ilki olabilir.

Fast and Furious 9 - Hızlı ve Öfkeli 9

- Reklam -

Tabii tüm bunların şimdilik birer iddia olduğunu hatırlatalım. Yeni gelecek fragmanlar veya bizzat film bize gerçeği gösterecektir.

Hızlı ve Öfeki 9, 22 Mayıs 2020’de beyaz perdede olacak.

Ben Stiller’ın seriye dahil olması sizce nasıl olur? Ryan Reynolds tarzı bir etki yaratabilir mi? Kayıp Rıhtım Forum’da düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.
Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu adamın kötü bir karakter olarak çok başarılı olacağını düşünüyorum. Umarım kötü bir karakterdir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Artemis Fowl disney+

Artemis Fowl Filmi Yeni Fragmanıyla Karşımızda

roman polanski yonetmen

Roman Polanski, Kazandığı Ödül Sonrası Şiddetle Tepki Görüyor