in ,

Hızlı ve Öfkeli 9’un Kamera Arkası Görüntüleri Nefes Kesiyor

Hızlı ve Öfkeli 9 filminin kamera arkası görüntülerini içeren bir video yayınlandı. Fast and Furious bıraktığı yerden devam ediyor.

Hızlı ve Öfkeli 9 Kamera Arkası Görüntüleri Video İzle
- Reklam -
- Reklam -

Hızlı ve Öfkeli 9 filminin sinema yolculuğu yakında başlıyor. F9 olarak da anılan Fast and Furious 9 için yayınlanan kamera arkası görüntüler içeren video ise heyecan uyandırdı. Görünüşe göre The Fast Saga serisinin yeni halkasında yine sayısız araba hurdaya çıkmış durumda.

Tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgını, gişe canavarı dev filmleri de uzun soluklu ertelemelere maruz bıraktı. Vizyon takvimi defalarca değişen Hızlı ve Öfkeli 9 da o yapımlardan birisi oldu. Sonunda F9: The Fast Saga bu yaz izleyici ile buluşuyor. Yapım hakkında şimdiye dek pek çok fragman ve tanıtım videosu paylaşıldı. Dolayısıyla az çok izleyiciyi nelerin beklediğini biliyoruz. Ancak dün yayınlanan “kamera arkası videosu”, meraklısı için işleri farklı bir boyuta taşıyor.

Fast & Furious 9 Fragmanı - Super Bowl

- Reklam -

Özel efektler ve CGI teknolojisinin son yıllardaki gelişmesi, aksiyon sinemasında da birçok büyük sahnenin “masa başında” halledilmesine olanak sağlıyor. Ancak bazı filmler hâlâ eski usul yöntemleri tercih ediyor. Fast and Furious 9 da en azından belli başlı araba sahnelerinde efektler yerine ateşle oynamayı seçmiş gibi görünüyor.

Hızlı ve Öfkeli 9 Kamera Arkası Görüntüleri Heyecanlı Bir Fragmandan Eksik Kalmıyor

Yayınlanan 1.5 dakikalık kamera arkası videosunda havaya uçan, kaza yapan, “fırlatılan” pek çok araç görüyoruz. Videonun tamamını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube video

Universal Pictures tarafından geliştirilen yapımda, tanıtım faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Bir fragman havasında kurgulanan kamera arkası görüntüleri “TOTAL CAR-NAGE” başlığı ile yayınlandı. Araba anlamına gelen “car”ın yanına getirilen “nage” ile oluşturulan carnage kelime oyunu ise aslında her şeyi özetliyor: Araba Katliamı.

İlk defa 2001 yılında izleyici ile buluşan seri, geçen bunca zamanda devasa bir markaya dönüştü. Yeni macerada yine başta Vin Diesel’ın canlandırdığı Dominic Toretto’yu göreceğiz. Film Charlize Theron ve Helen Mirren gibi oyuncuları F9’a geri getirmeyi başarıyor. Yönetmenlik ise Justin Lin’e emanet.

Hızlı ve Öfkeli 9 filminin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Sung Kang, John Cena, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Lucas Black, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Charlize Theron, Helen Mirren ve Tyrese Gibson.

- Reklam -

michelle rodriguez fast and furious 9

Fast & Furious 9 filmi için açıklanan son vizyon tarihi 25 Haziran 2021. Yapımdan son fragman için buraya tıklayabilirsiniz.

Serinin toplamda 11 film sürmesi planlandı.

Kamera arkası görüntüleri siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collier

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

A Quiet Place Part II

A Quiet Place 2 Final Fragmanı: Sessiz Bir Yer’in Devam Filmi Yaklaşıyor

İmtiyaz, yahut Cici Kızlara Bir Roman - Sezen Ünlüönen

Sezen Ünlüönen Yeni Kitabı “İmtiyaz, yahut Cici Kızlara Bir Roman” ile Raflarda