in

Hobbs & Shaw 2 Geliyor: Dwayne Johnson Açıkladı

Hobbs & Shaw 2. resmen geliyor. Dwayne Johnson, ilk filmin aldığı başarıdan sonra yenisi için çalışmaların başladığını açıkladı.

Hobbs & Shaw 2
- Reklam -
- Reklam -

Dwayne Johnson, Hobbs & Shaw 2 filminin geliştirilme aşamasında olduğunu söyledi. Hızlı ve Öfkeli serisinin spin-off’u olarak çıkan ve dünya çapında iyi bir gişe hasılatı elde ilk film sonrasında maceranın devamı için yeşil ışık yakıldı.

Tüm dünyada etkisini gösteren Corona Virüsü salgını nedeniyle herkes elinden geldiğince evine kapanmaya çalışıyor. İşe gitmek zorunda kalanlar haricinde çoğu kişi vaktini evde geçiriyor. Bu nedenle sanatçılar da farklı etkinliklerle insanların bir nebze daha eğlenceli vakit geçirmesi için çalışıyorlar. The Rock lakaplı Dwayne Johnson da geçen hafta sonu Instagram hesabı üzerinden bir canlı yayın yaptı. Soru & Cevap türünde açtığı canlı yayında birçok izleyici kendisine Hobbs & Shaw devamıyla alakalı sorular yöneltti. Ünlü oyuncu da sorulara hitaben, şu cevabı verdi.
“Şimdilerde bir sonraki Hobbs & Shaw filmini geliştirme aşamasındayız ve bunun için oldukça heyecanlıyım.”
Johnson, film ekibiyle belli bir noktaya gelmeden ve reklamlara başlamadan önce ikinci maceranın gideceği yönü bulmaları gerektiğinide belirtti. Son olarak ilk filmin gişede büyük bir başarı sağlamasına yol açan dünyanın dört bir yanındaki hayranlara da teşekkür etti.

Hobbs & Shaw 2 Ne Zaman Gelebilir?

Hobbs & Shaw 2 Hızlı ve Öfkeli

- Reklam -

İlk Hobbs ve Shaw filminde, Hobbs’ın kardeşi Jonah (Cliff Curtis) ve ailesinin geri kalanıyla bağlarını yeniden canlandırmaya başladığını izledik. Ryan Reynolds ve Kevin Hart gibi aktörlerin ilk filmdeki (yayınlanmasından önce gizli tutulan) küçük rolleri, Johnson ve Jason Statham’ın birlikte daha büyük roller oynamaları için sahneyi hazırladı. Vanessa Kirby’nin canlandırdığı Hattie Shaw ve Eiza González’in Madam M gibi önemli karakterleri, Fast & Furious evrenine girişlerinden sonra Hobbs & Shaw 2’de eşit derecede veya daha büyük roller oynayacak şekilde konumlandırıldı. Ayrıca Eteon organizasyonunun direktörünün de sonraki yapımda önemli bir rolü olabilir. Daha öncesinden bu rolün Keanu Reeves için düşünüldüğü açıklanmıştı.

Peki kendi içinde bağımsız bir seriye dönüşecek olan Hobbs & Shaw’ın devamı ne zaman vizyona girebilir? Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen Fast and Furious 9 filmi, 2021 yılında gösterime girecek. Tüm bu süreçte, serinin son filmi olması düşünülen Hızlı ve Öfkeli 10 filmi adına da çalışmalar yürütülüyor. Her iki seri de halihazırda aynı kişi tarafından, yani Chris Morgan tarafından yazılıyor. Bu da daha senaryosu bile yazılmamış bir devam filmi için biraz zamana ihtiyacı var demek oluyor. Yani bu durumda 2. filmin en azından önümüzdeki 3 yıl boyunca gelmeyeceğini öngörebiliriz.

- Reklam -

Peki ilk filmi sizler nasıl bulmuştunuz? Sizce devamının gelmesi gerekir mi? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Sony Pictures Filmleri Koronavirüs Nedeniyle Ertelendi

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yaprak Öz Villa Şakayık

Yaprak Öz Yeni Polisiyesi “Villa Şakayık” ile Raflarda

Michael Bay Sony

Michael Bay, Sony ile Uzun Yıllar Sürecek Bir Anlaşma İmzaladı