in

Hocus Pocus 2 Filminde Çekimler Başladı: Sinemanın Ünlü Cadıları Geri Dönüyor

Hocus Pocus 2 filmi için çekimler başladı. 1993 tarihli yapıma yıllar sonra bir devam bölümü geliyor.

hocus pocus 2 filmi disney
- Reklam -
- Reklam -

Hocus Pocus 2 filmi için çekimler başladı. 1993 yılında vizyona giren ve bir grup cadının hikâyesini takip eden Hokus Pokus, seneler sonra bir devam macerasına kavuşuyor. Yapım Disney+ üzerinden izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yönetmenliğini Kenny Ortega’nın gerçekleştirdiği fantastik yapım 28 milyon dolarlık bütçesiyle dünya çapında 44,9 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmeyi başarmıştı. Oyuncu kadrosunda Sarah Jessica Parker, Bette Midler, Kathy Najimy ve Omri Katz gibi isimlerin yer aldığı yapım 17. yüzyılda idam edilen üç şeytani cadının yeniden hayata çağrılması sonrasında yaşananları konu alıyor. Fantazi, komedi ve aile türlerindeki yapım Cadılar Bayramı gecesinde geçiyor.

Hocus Pocus 2 filmi, orijinal yapımdaki cadılara hayat veren Jessica Parker, Bette Midler, Kathy Najimy (Sanderson Kardeşler) üçlüsünü geri getirmeyi başarıyor. Devam filmi, üç genç kadının yanlışlıkla Sanderson Kardeşleri Salem’e getirmesini konu alıyor.

- Reklam -

Hocus Pocus 2 Filmi Disney+ Platformu Üzerinden Yayınlanacak

Prodüksiyon sürecine başlayan yapım, Disney’in dijital yayın platformu Disney+ üzerinden izleyicilerin karşısına çıkacak.

Hokus Pokus 2’nin yönetmenlik koltuğuna The Proposal, Step Up ve HairSpray ile tanınan Anne Fletcher geçiyor. Yapımın senaryosunu ise Solar Opposites, Workaholics ve Happy Together ile tanınan Jen D’Angelo kaleme alıyor.

hocus pocus 2 filmi disney

Yeni filmin yönetmeni Anne Fletcher, daha önce basına verdiği demeçte şu ifadeleri kaydetmişti:

“Artık insanların her zamankinden daha fazla gülmeye ihtiyacı var. Her gün gülmeye devam etmeliyiz ve bu üç inanılmaz kadının böylesine sevilen bir filmden nefis karakterleri canlandırması çok eğlenceli oluyor.

- Reklam -

“Bu cadıları hayata döndürme fikrinde rol oynayabildiğim için çok minnettarım. Disney’deki arkadaşlarımla yeniden çalışmak da her şeyi çok daha özel kılıyor. Bu film herkes için olacak. İlk filmle büyüyen hayranlar ve sonraki nesil için. Başlamak için sabırsızlık duyuyorum.”

Hocus Pocus 2 filminin oyuncu kadrosu hakkında Sarah Jessica Parker, Bette Midler ve Kathy Najimy’nin rollerine geri döndüğü dışında bir detay paylaşılmadı.

Hocus Pocus 2 filmi 2022 yılının sonbahar mevsiminde yayına girecek. Net bir tarih açıklanmasa da Cadılar Bayramı (31 Ekim) haftasına yakın olması olası gözüküyor.

Filme hazırlık niyetiyle Efsanelerde Karşımıza Çıkan En Meşhur 8 Cadı yazımıza göz atabilirsiniz.

Siz ilk filmi izlemiş miydiniz? Yeni devam bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Huseyin_Oz Huseyin_Oz dedi ki:

    Ne severdim,izlerdim bu filmi çocukken…

  2. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Çocukluğumuzda, Tv kanallarında o kadar güzel filmler - diziler - animeler gösterilirdi ki seyretmeye doyamazdık. Şimdiyse normal kanalları geçtim, paralı platformlar bile dandik, bence …

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Michael Gandolfini, The Offer Dizisi Oyuncu Kadrosu

Michael Gandolfini, The Godfather’ı Anlatacak “The Offer”ın Kadrosunda

Kemal Kuruçay Vefat Etti

Kemal Kuruçay Hayatını Kaybetti: Usta Oyuncuya Veda