in ,

Salem Cadılarını Konu Alan Fantastik Komedi Yapımı “Hocus Pocus”un Devam Filminden Yeni Fragman

Hocus Pocus 2 filmi için yeni bir fragman yayınlandı. Disney+ ile yıllar sonra geri dönmeye hazırlanan Sanderson Kız Kardeşler, izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor.

Hocus Pocus 2 Filminden Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Hocus Pocus 2 filmi, D23 Expo sırasında tanıtılan Disney yapımları arasında yer aldı. Kült yapımın yaklaşık 30 yıl sonra gelen devam macerasından yeni bir fragman yayınlandı.

Hayranlar, 1993 yapımı Hocus Pocus’un bu sonbahardaki devamı ile Disney’in sevilen klasiğini yeniden ziyaret edecekler. Orijinal filmde Bette Midler, Sarah Jessica Parker ve Kathy Najimy, Cadılar Bayramı temalı macerada cadı Sanderson kardeşler olarak yer alıyordu. Yaklaşık otuz yıl sonra üçlü rollerini yeniden canlandırıyorlar. Film aynı zamanda kız kardeşlerin kökenlerini ortaya çıkaran geçmiş görüntülere sahip olacak.

90’larda sinemalara geldiğinde ne çok iyi ne de çok kötü şekilde ortalama bir başarı yakalayan Hocus Pocus, o zamandan bu yana bir Cadılar Bayramı kültü statüsü kazandı. Devam filminin Ekim 2019’da duyurulmasından sonra, orijinal yıldızların yanı sıra Doug Jones’un Billy Butcherson olarak geri dönüşü dışında film hakkında pek bir bilgi yayınlanmadı. Ancak, nihayet bu yılın ortalarında filme ilk bakış sağlayan bir teaser yayınlandı ve sosyal medyada geniş yankı buldu. O zamandan beri Disney, Walgreens’teki Sanderson kardeşlerin mizahi bir görüntüsü de dahil olmak üzere filme ait reklam kampanyasına devam etti.

- Reklam -

Şimdi de Walt Disney Studios, D23 Expo etkinlikleri kapsamında filmin resmi fragmanını yayınladı. Doğaüstü filme uzun bir bakış açısıyla, Sanderson kardeşlerin başlangıç hikâyesi ve ayrıca modern Salem’de üçlünün çılgına döndüğünü gösteren çok sayıda görüntü var. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz

Hocus Pocus 2 Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni fragman, Whitney Peak de dahil olmak üzere seriye yeni katılan bazı oyunculara heyecan verici bir bakış sunuyor. Fragmanın göze çarpan anlarından birinde, hikâyeleri sonsuza kadar genç kalmaya kararlı olan Sanderson kardeşlerin Walgreens’in güzellik koridorunu gezdikleri görünüyor. Görüntüler ayrıca, filmin ürkütücü ruhuna girmek için mükemmel bir sahnede Billy Butcherson’ın yeniden canlanışını da ortaya koyuyor. Hayranlar muhtemelen en çok üzerinde çokça durulan Sanderson kardeşlerin başlangıç hikâyesini görmekten heyecan duyacaklar.

Filme ait yayınlanan yeni posterlere de aşağıdan ulaşabilirsiniz.

- Reklam -

Hocus Pocus 2 Poster

Hocus Pocus 2 Afiş

Doğrudan Disney Plus üzerinden yayınlanacak olan film, 30 Eylül 2022’de çıkacak.

Hocus Pocus 2 filminden beklentileriniz neler? İlki kadar sevilecek bir işin ortaya çıkmasını bekliyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: TV Line

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Elemental ilk bakış pixar

Birbirlerine Dokunamayan Ateş Kızı ve Su Adamı’nın Aşkını Konu Alan Pixar Filmi “Elemental”a İlk Bakış

kerr türkiye 2023 oscar adayı

Türkiye’nin 2023 Oscar Adayı Filmi Tayfun Pirselimoğlu İmzalı “Kerr” Oldu