in

Cem Yılmaz Duyurdu: Hokkabaz’ın Devamı “İskender” Geliyor

Hokkabaz 2 geliyor. Cem Yılmaz, İskender karakterine odaklanan yeni bir film için kolları sıvadığını duyurdu.

hokkabaz 2 cem yılmaz
- Reklam -
- Reklam -

Ünlü komedyen, oyuncu ve yapımcı Cem Yılmaz yeni projesini duyurdu. Hokkabaz 2 yolda. Yılmaz, Twitter hesabı üzerinden İskender karakterine odaklanacak bir film için hazırlıklara başladığını söyledi. Tarih olarak ise 2022 yılını işaret etti.

Cem Yılmaz’ın senaryosunu kendi yazdığı, başrolünde yer aldığı ve yönetmenliğini Ali Taner Baltacı ile paylaştığı Hokkabaz filmine devam macerası geliyor.

2006 yılında vizyona giren yapım yaklaşık 1.7 milyon kişi tarafından sinemalarda izlenmiş ve 12.9 milyon TL’lik gişe hasılatı yapmıştı. Oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz’a Mazhar Alanson, Özlem Tekin, Tuna Orhan, Şennur Kaya, Gürgen Öz, Ayçe Abana, Bahtiyar Engin ve Selim Erdoğan gibi isimler eşlik etmişti. Yapım 2007’de Sadri Alışık Sinema Ödülleri’nde En İyi Aktör kategorisinde Cem Yılmaz’a ödülü getirmeyi de başarmıştı.

- Reklam -

Hokkabaz 2 Filmi Önümüzdeki Sene Vizyona Girecek

Cem Yılmaz, paylaştığı gönderide yeni filmin yolda olduğunu duyurdu:

“Bundan tam 15 yıl önce yaptığımız bu güzel film bugün Tv’deymiş. Çok güzel mesajlar aldım. Herkese teşekkür ederim, benim kendi hikâyemdir. 2022’de bir İskender hikâyesi daha yapacağım.”

cem yılmaz hokkabaz devam filmi

Çocukluğundan beri sihirbazlığa ilgi duyan İskender (Cem Yılmaz) adlı karaktere odaklanan yapımda İskender’in başına gelen türlü maceralar konu alınıyor. Yakın dost Maradona (Tuna Orhan) dışında yeteneğine güvenen kimseyi bulamayan İskender’in gösteri için turneye çıkmasıyla olaylar karışıyor. Aynı zamanda bir “baba – oğul” hikâyesi olan film, dram ve komedi türlerini bir araya getiriyor.

- Reklam -

Cem Yılmaz’ı son olarak 4 yapımlık Karakomik Filmler serisi (Kaçamak, 2 Arada, Emanet, Deli) ile izleme fırsatı bulmuştuk. Öncesinde ise 2018’de Arif v 216 yapımı ile karşımıza çıkmış, G.O.R.A.’ya yıllar sonra bir devam bölümü hazırlamıştı.

Filmlerin yanında Cem Yılmaz dizi dünyasına da Netflix ile adım atıyor. Yine bir G.O.R.A. karakteri olan Erşan Kuneri’ye odaklanacak yapım da Netflix ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. Tam adı açıklanmayan Kuneri dizisinin oyuncu kadrosunda ise Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu ve Merve Dizdar gibi isimler yer alıyor.

hokkabaz 2 devam filmi cem yılmaz

Hokkabaz 2 filmi hakkında çıkış yılı ve odak noktası dışında şimdilik herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Siz Hokkabaz 2 ile İskender karakterinin macerasının devam edecek olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Çok sevdiğim bir film olmasa da izlenmeyeceklerden de değildi. İlki olduğu zamanda güzeldi. İkincisi nasıl olur bilemedim. :slight_smile:

  2. Avatar for Ozcan_Bal Ozcan_Bal dedi ki:

    Cem Yılmaz sinemasında düşüş sürüyor. Ali Baba ve 7 Cücelerden beri sürekli kendini tekrar eden, gişeye oynayan( Arif V 2016 vs.) tam olarak tat vermeyen yapımlar silsilesi(Karakomikler) çekiyor.
    Ersan kuneri, İskender, Arif gibi tekrar projelendirilen karakterler üretkenlikte sıkışınca gişe yapalım projeleri bana göre. Aynı şekilde Yılmaz Erdoğan da baya düşüşte. Cem Yılmaz’ın sinemada bir gişe bir anlatımı olan film anlayışından çıkması lazım. Gişe işleri baya kötü. Bence ülkemizde en önemli şey senaryo. Bizim gişeci yönetmenlerimizin bana göre en temel sorunu senaryoyu ben yazayım anlayışından çıkıp daha farklı fikre sahip senaryo yazarlarının kalemlerine bırakmalılar olayı. Benci anlayıştan sıkıldık.

  3. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    :smiley: Tam olarak aklımdan geçenleri dile getirmişsiniz.

  4. Avatar for azizhayri azizhayri dedi ki:

    Senaryo… Senaryo… Senaryo…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Oxygen incelemesi

Oxygen İncelemesi: Tek Odalı Kaçış Evi

Harry Potter ve Felsefe Taşı 20. Yıl Özel

Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın 20. Yılına Özel 2 Proje Duyuruldu