in ,

Hotel Transylvania 4 Vizyon Tarihi Açıklandı

Hotel Transylvania 4 vizyon tarihi netleşti. Sinema yapımları, Koronavirüs nedeniyle ertelenirken Otel Transilvanya’nın tarihi öne alındı.

Hotel Transylvania 4 Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Kont Drakula’nın en sıcakkanlı halini dördüncü kez göreceğiz, hem de ilk planlardan daha erken. Geçen kış Hotel Transylvania 4 duyurulmuş, çalışmalara da hemen başlanmıştı. 22 Aralık 2021’de yayınlanması planlanan film diğer bütün yapımların ertelendiği bir dönemde erkene alındı ve yeni vizyon tarihi 6 Ağustos 2021 olarak açıklandı.

Filmin erkene alınmasındaki en büyük etken tabii ki de kalabalık ortamlarda çalışma gereksinimi olmaması. Çizerler ve animasyoncular evden çalışarak filmi hiç hız kaybetmeden hazırlıyorlar.

Hotel Transylvania 4’dan gelen bir diğer dikkat çeken haber de Selena Gomez ile anlaşmaya varılması. Seride Drakula’nın kızını seslendiren ünlü sanatçı yeni filmde sadece rolünü tekrarlamayacak ayrıca uygulayıcı yapımcı olarak da görev alacak.

- Reklam -

Hotel Transylvania 4 Filminde Genndy Tartakovsky Yönetmen Olarak Dönmeyecek

Seriyi yaratan ve ilk üç filmin yönetmenliğini de üstlenen sevilen animasyoncu Genndy Tartakovsky’yi yeni yapımda yönetmen koltuğunda göremeyeceğiz. Yine de Tartakovsky’nin filmle bütün bağları kopmuş değil, kendisini Hotel Transylvania 4’un yazar kadrosunda ve uygulayıcı yapımcı olarak göreceğiz.

Hotel Transylvania 4 Tarihi

Filmin yeni yönetmenleriyse Jennifer Kluska ve Derek Drymon ikilisi oldu. Kluska ikinci ve üçüncü Otel Transilvanya filmlerinde de çalışmıştı. DC Super Hero Girls dizisinin yönetmenliğini de yapan Kluska rol için son derece kalifiye. Drymon’un da geçmişinde pek çok animasyon dizisi yer alıyor, ünlü çizer en çok SpongeBob SquarePants’taki çalışmalarıyla tanınıyor.

Tartakovsky’nin filmi yönetmemesi de son zamanlardaki aşırı yoğunluğundan kaynaklanıyor. Ünlü isim şu sıralar aynı anda üç projeyle uğraşıyor. İlki yetişkinlere yönelik bir animasyon filmi olan Fixed. Diğeri ise aksiyon filmi Black Knight. Tartakovsky bu filmlerin ikisini de yönetecek. Üçüncü projesi de Adult Swim kanalı için hazırladığı Primal’ın 2. sezon bölümleri. Primal önümüzdeki ay yayınlanmaya başlayacak ve şimdiden ikinci sezon onayını almış durumda.

- Reklam -

Hotel Transylvania 4’un oyuncu kadrosunda Selena Gomez dışında kesinleşmiş kimse olmasa da ilk üç filmin toplamda 1.3 milyar dolarlık gişesi büyük isimleri geri çekmek için yeterli olacaktır. Serinin ana karakterleri olarak Adam Sandler ve Andy Samberg’in seslerini duymuştuk. Ayrıca farklı farklı dönemlerde Kevin James, Steve Buscemi, David Spade, Fran Drescher, Molly Shannon ve Mel Brooks da seride görev almışlardı.

Hotel Transylvania 4 Tarihi

Hotel Transylvania serisinin 4. filmi için heyecanlı mısınız? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bekliyoruz.


* Batman’in Animasyon Filmleri

Kaynak: Comic Book

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lady Gaga, X-Men Filmi Emma Frost

Lady Gaga, X-Men Filminde Emma Frost’u Canlandırabilir

Lucifer 5. Sezon İzlenme

Lucifer 5. Sezon ile İzlenmelerde Yine Zirvede