in ,

Gucci Cinayetini Anlatan Ridley Scott Filminden İlk Fragman ve Karakter Posterleri

House of Gucci fragmanı ve karakter posterleri yayınlandı. Maurizio Gucci suikastını anlatan Ridley Scott imzalı filmin başrollerinde Lady Gaga ve Adam Driver yer alıyor.

House of Gucci Fragmanı Karakter Posterleri
- Reklam -

House of Gucci fragmanı yayınlandı. Yeni Ridley Scott filmi için karakter posterleri de paylaşıldı. İtalyan moda markası Gucci’nin kurucusunun torunu olan Maurizio Gucci’nin öldürülmesini konu alan yapımın tanıtım faaliyetleri hız kazandı. Oyuncu kadrosunda Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino gibi isimlerin bulunduğu yapım 2021 yılı bitmeden sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

Blade Runner, Gladiator ve Thelma & Louise gibi kült filmlerin yönetmeni Ridley Scott izleyicilerin karşısına son olarak 2017 yılında All the Money in the World ile çıkmıştı. Ünlü yönetmen 2021 itibarıyla iyice gaza basmış durumda. Bir yandan çekimleri tamamlanan The Last Duel için gün sayarken diğer tarafta Kitbag, yeni Alien filmi ve Gladiator 2 için hazırlıkları sürdürüyor.

Scott’ın bu sene vizyona girecek yeni filmi House of Gucci, hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Başrollerini Adam Driver ile Lady Gaga’nın paylaştığı film ünlü Maurizio Gucci suikastını konu alıyor.

- Reklam -

House of Gucci Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

Filmden yayınlanan yaklaşık 2 dakikalık fragman, yapımı merakla bekleyenlerin ağzına bir parmak bal çalıyor.

YouTube video

Oyuncu kadrosunda Adam Driver ve Lady Gaga’ya Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek ve Al Pacino gibi önemli isimler eşlik ediyor.

Daha önce A Star is Born ile Oscar’a layık görülen Lady Gaga yapımda Maurizio’nun ölümünü planlayan Patrizia Reggiani’ye hayat veriyor. Reggiani, 18 sene boyunca hapis cezası almıştı. Maurizio rolünde ise Marriage Story, BlacKkKlansman, Paterson ve Star Wars: Episode VII – The Force Awakens yapımlarında rol alan Adam Driver hayat veriyor.

house of gucci karakter posteri

Gucci ailesinin yaşayan üyelerinden tepki alan ve “itibar suikastı” olarak tanımlanan yapım, 2000 yılında Sara Gay Forden tarafından yayımlanan biyografi kitabı The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed’den uyarlanıyor.

- Reklam -

Filmin senaryosu ise Roberto Bentivegna ve Becky Johnston (The Prince of Tides) ikilisinin ellerinden çıkıyor.

house of gucci poster karakter posteri

Vizyon Tarihi

House of Gucci filmi ABD’de 24 Kasım 2021 tarihinde sinemalara gelecek. Yapımın Türkiye vizyon tarihi ise 10 Aralık 2021 olarak açıklanmış durumda.

Siz yayınlanan fragman ve posterleri nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jujutsu Kaisen 0: The Movie

Jujutsu Kaisen 0 Filminden İlk Fragman: Macera Yeni Karakterlerle Devam Ediyor

ayrılık dizi the split hukuk fox

Türkiye’nin İlk Hukuk Dizisi: The Split Uyarlaması “Ayrılık”ta Çekimler Başlıyor