in

Deadpool 3’ten Yeni Detaylar Hugh Jackman’dan Geldi: “Wolverine, Deadpool’dan Nefret Ediyor”

Hugh Jackman, Wolverine rolünü yineleyeceği yeni Marvel filmi “Deadpool 3” için merak uyandıran bazı ipuçları paylaştı.

Hugh Jackman Deadpool 3 Nefret Iliskisi
- Reklam -
- Reklam -

Hugh Jackman merakla beklenen Deadpool 3 filmi için yeni açıklamalarda bulundu. Başarılı aktör, sevilen rolü Wolverine’i yeniden canlandıracağı yapımda Deadpool ile olan dinamiklerine değindi. Ayrıca Jackman, gelecek filmin zaman akışını değiştirmeyeceğini de belirtti.

Ryan Reynolds ve Hugh Jackman geçen aylarda yaptıkları açıklama ile Deadpool 3 filminde Wolverine’in yer alacağını duyurmuştu. Jackman’ın bir kez daha sevilen rolle beyaz perdeye geri dönmesi hayranları heyecanlandırmayı başarmıştı. Ancak Marvel evreni içinde oldukça değişken zaman dilimlerinde Wolverine karakterinin nasıl döneceği büyük merak uyandırmıştı.

Hayranların bir kısmı alternatif bir Logan karakterinin Deadpool 3’te yer alacağını öne sürerken başka bir teori de zaman atlaması yapan Logan’ın filmde yer alacağını iddia etmişti. Jackman verdiği röportajla bu soruya da son noktayı koydu.

- Reklam -

Wolverine, Deadpool 3 Filminde Nasıl Yer Alacak? | Teori

Wolverine’in Deadpool karakteri ile olan ilişkisinden bahseden başarılı oyuncu The Empire Film Podcast’te şunları söyledi:

“(İlişkimizi) nereye koysam? On çok yakın, sıfır da gerçek olsa; sıfır derdim. Birbirimizin tam zıttıyız, birbirimizden nefret ediyoruz. Kendi açımdan bakıyorum tabii ki, (Logan) ondan bıkmış durumda. Ya ondan milyonlarca kilometre uzakta olacak ya da suratına yumruk atacak. Maalesef milyonlarca kilometre uzağa gidemediği için de film boyunca birçok defa suratını yumruklayacağım.”

Hugh Jackman: “Deadpool 3, Logan’ın Zaman Çizgisini Bozmayacak”

Jackman’ın Wolverine karakterinin geri dönerek Marvel Sinematik Evreni içinde yeniden yer alması hakkında yöneltilen soruya verdiği cevap ise hayranların akıllarındaki soru işaretlerini ortadan kaldıracak yönde.

“Aslında tüm mesele Marvel evreni içinde zaman çizgileri arasında gidip gelmeyi sağlayan cihaz sayesinde. Artık zamanda geri gidebiliyoruz. Yani biliyorsunuz, bilim sayesinde. Böylece Logan’ın zaman dilimini bozmamış oluyoruz ki bu benim için çok önemli. Sanıyorum hayranlar için de öyle.”

- Reklam -

Hugh Jackman Deadpool 3 Wolverine

Hugh Jackman’ın Wolverine rolüne dönüşü ise D23 Expo bünyesinde duyurulmuştu. Ryan Reynolds ile birlikte çektikleri video ise kısa zamanda YouTube üzerinden milyonlarca kişi tarafından izlenmişti.

Shawn Levy’nin yönetmenlik koltuğunda yer aldığı Deadpool 3 için tahmin edilen vizyon tarihi ise 2 Kasım 2024.

Siz Hugh Jackman’ın açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilir, ayrıca bizi Google Haberler üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Güç Yüzükleri 2. Sezon Daha Çok Savaş Sahnesi İçerecek

Yüzüklerin Efendisi Dizisi “Güç Yüzükleri”nin 2. Sezonu Daha Çok Savaş Sahnesi İçerecek

Bulutun İçinden Bir Ses - Denton Welch

Denton Welch’ın Otobiyografik Romanı “Bulutun İçinden Bir Ses” Raflarda