in

Hugh Jackman, Deadpool 3 ile Yeniden Wolverine Oluyor: Yeni Deadpool Filminde Vizyon Tarihi Belli Oldu

Hugh Jackman, Deadpool 3 filminde yıllar sonra yeniden Wolverine karakterini canlandıracak. Ryan Reynolds’ın başrolünde olduğu filmin vizyon tarihi de belli oldu.

Hugh Jackman Deadpool 3 Wolverine
- Reklam -
- Reklam -

Hugh Jackman, Deadpool 3 filmi ile yeniden Wolverine olmaya hazırlanıyor. Ryan Reynolds, sürpriz haberi bir video ile duyurdu. Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olan yeni filmin vizyon tarihi de belli oldu.

Son olarak 2017 tarihli Logan filminde İhtiyar Wolverine karakterini canlandıran Hugh Jackman, Ryan Reynolds’ın ısrarlarına dayanamamış olacak ki yeni Deadpool filminde ikonik karaktere bir kez daha hayat verecek. Reynolds, sosyal medya hesaplarında yayınladığı yeni bir video eşliğinde yeni filmiyle ilgili paylaşım yaparken sonunda bir sürerdir ortalıkta iddia olarak dolaşan söylentilere son verdi ve sevindirici haberi açıkladı.

Yeni duyuru videosunun yanı sıra Deadpool 3’ün afişi ve vizyon tarihi de ortaya çıktı. Hemen aşağıdan Reynolds’ın paylaştığı videoyu izleyebilirsiniz:

- Reklam -

Hugh Jackman, Deadpool 3 Filmi ile Yıllar Sonra Yeniden Wolverine Karakterini Canlandıracak

YouTube video

(Duyuru videosuna YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan videoda da görüleceği üzere Hugh Jackman, bir daha asla oynamayacağım dediği role en azında bir kez daha, üstelik bu sefer hem en yakın arkadaşlarından biriyle, hem de çizgi romanlarda da iyi ikili olan bir karakterle bürünecek. Tüm bunların yanı sıra, Hugh Jackman resmi olarak Marvel Sinematik Evreni’nde yer alan Wolverine karakteri olarak da gözükmüş olacak.

Hugh Jackman Wolverine Deadpool 3

Son duyuruyla birlikte artık hayranları tarafından çok daha fazla bir heyecanla beklenen Deadpool 3 filmi, 6 Eylül 2024 tarihinde vizyondaki yerini alacak. Daha önce Marvel tarafından henüz ismi açıklanmayan bir filmin 16 Şubat 2024’ten 6 Eylül 2024’e ertelendiği belirtilmişti. Reynolds’ın paylaşımıyla birlikte bahsedilen bu filmin hangisi olduğu ortaya çıkmış oldu.

Aslında Jackman’ın Deadpool 3 filminde yer alacağı, hatta filmin doğrudan Wolverine odaklı olacağı yıllar öncesinden beri konuşulan bir konuydu. Disney’in Fox’u satın almadan önce planlanan üçüncü film çalışmalarında bunun çoktan konuşulduğu, ancak satın alım sonrası bu planın suya düştüğü belirtilmişti. 30 Ocak 2021 tarihli hazırladığımız haberde de konunun detayları mevcut. Dilerseniz buradan ulaşabilirsiniz.

- Reklam -

Söz konusu haberde Reynolds’ın attığı bir Tweet ile, hikâyenin hem Deadpool hem de Wolverine gözünden anlatılacağı söyleniyordu. Yeni gelişmeler sonrasında eski senaryo tekrar mı raftan indi, yoksa tamamen yeni bir proje geliştiriliyor merak konusu.

Deadpool 3 Wolverine

Şimdilik sadece vizyon tarihi ve Jackman’ın Wolverine olarak yer alacağı bilgisi dışında filmin senaryosuna dair herhangi bir bilgi yer almıyor.

Çalışmalarına geçen ağustos ayında resmi olarak başlandığı açıklanan devam filminin yönetmeni ise Reynolds’ın birlikte görev almayı çokça sevdiği Shawn Levy olmuştu. Bu ekiple ortaya nasıl bir maceranın çıkacağını görmek ilginç olacak. Yine de hayranların bunun için en az iki yıl daha beklemesi gerekecek.

Hugh Jackman’ın bir kez daha Wolverine karakterini canlandırmasını, üstelik bunu Deadpool 3 filminde yapacak olmasını sizler nasıl karşıladınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for BerkayBing BerkayBing dedi ki:

    Gerçekten harika bir haber. Bütün ana sayfam bu haberin gönderileriyle dolup taştı ve ben hala inanamıyorum. Büyük sürpriz oldu açıkçası. :star_struck: :heart_decoration:

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Güzel haberler bunlar. :smiley:

    deadpool

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Crunchyroll Aboenlik Ücreti Türkiye

Anime İzleme Servisi Crunchyroll’un Abonelik Ücretleri Türkiye’ye Özel Olarak Düzenlendi

netflix oyun stüdyosu finlandiya

Oyun Sektöründe Tutunmakta Israrcı Olan Netflix, Finlandiya’da Kendine Ait Bir Oyun Stüdyosu Kurdu