in

Hugh Jackman’dan X-Men Günü’ne Özel Wolverine Paylaşımı

Son olarak Logan filminde Wolverine rolüyle izlediğimiz Hugh Jackman’dan X-Men Günü’ne özel oynadığı karakterin hayatındaki yeriyle ilgili anlamlı bir paylaşım geldi.

X-Men Wolverine
- Reklam -

Hugh Jackman’ı artık X-Men fimlerinde görmeyecek olabiliriz ancak bu onun bizim gönlümüzdeki Wolverine karakteri olduğu gerçeğini hiçbir zaman değiştirmiyor. Zaten Jackman da belki de gerçekten ünlenmesini sağlayan bu karaktere hâlâ saygı duyuyor.

20th Century Fox bu ayın başlarında 13 Mayıs’ın X-Men Günü olarak kutlanacağını açıklamıştı. Tarih neden 13 Mayıs bilemiyoruz, önemli bir yanı yok gibi gözüküyor. İlk X-Men çizgi romanı Eylül 1963’te Marvel tarafından yayınlanmıştı ve ilk filmi de 14 Temmuz 2000’de beyaz perdedeki yerini almıştı. Muhtemelen bu tarihin “X-Men: Dark Phoenix”in promosyonunu şimdiden yapmak için belirlediler. Takip edenlerin bildiği üzere filme ait biletlerin ön satışı da ülkemiz dahil birçok yerde başlamış durumda.

İşte dün kutlanan X-Men’i Sinemada Görmek İsteyenler İçin Üzücü Haber Günü’ne özel Wolverine karakterine hayat vermiş Hugh Jackman’dan da anlamlı bir paylaşım geldi. 17 yıllık bir zaman dilimi boyunca farklı birçok filmde bu karakteri canlandırmış aktörümüz Twitter hesabı üzerinden adamantium pençeli kahramanı oynamanın “bir ömür boyu süren rol” olduğunu yazdı.

- Reklam -

Hugh Jackman’ın paylaşımına bir göz atalım:

Gördüğünüz gibi sadece bir kutlama mesajı görmüyor, #XMenDay etiketinin yanında 2017 yılında oynadığı Logan filmi için çekilmiş bir fotoğrafı da görüyoruz. Logan filmi, Jackman’ın 17 yıl boyunca üstlendiği Wolverine rolünün son yapımı olmuştu.

Bu özel günü kutlayan tek oyunu Hugh Jackman değildi tabii. Bunun yanında son 2 yıldır ara sıra Jackman’ı tekrar Wolverine rolünü oynaması için sıkıştıran Ryan Reynolds da yine kendi esprili üslubuyla bir kutlama mesajı paylaştı.

- Reklam -

X-Men Günü kutlu olsun. Bu kostümü üzerime giydiğim ilk andan itibaren hayatımın en iyi işi oldu. Hatta 2009’daki “Deadpool Denemesi” de dahil.

Iceman rolüyle tanıdığımız Shawn Ashmore ve Nightcrawler’ı canlandıran Kodi Smit-McPhee de kutlamalara dahil oldular.

Üzerinden neredeyse 20 yıl geçtiğine inanmak gerçekten de çok zor! Kendimi bu mirasın bir parçası olduğum için çok şanslı hissediyorum! X-Men Günü’nü kutlu olsun! Dark Phoneix biletinizi almayı unutmayın.

https://twitter.com/kodismitmcphee/status/1127977657574903808

#DarkPhoneix 7 Haziran’da sinemalarda. X Men Günü’nü biletinizi şimdiden DarkPhoenixTickets.com üzerinden alarak kutlayın!

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    X-Men filmlerinde artık Wolverine göremiyoruz. Demek ki onlar da hala yerini dolduramamış. Ben ileride, “Old Man Logan” ismiyle o efsanevi hikayeyi sinemaya aktaracaklarını ve Hugh Jackman’ın o rolü oynayacağını düşünüyorum. Keza başkasını düşünemiyorum. Çünkü oynayacak kişinin hatasız oynaması lazım. En ufak hatası sonu olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Game of Thrones Varys Son

Game of Thrones 8. Sezon 5. Bölümde Gözden Kaçan Lord Varys Detayları

Disney, Hulu Satın Alması

Disney Durmuyor: Hulu Resmen Disney’in