in

Euphoria’nın Yıldızı Hunter Schafer, Yeni Açlık Oyunları Filmine Katıldı

Hunter Schafer, yeni Açlık Oyunları filmi The Ballad of Songbirds and Snakes’in kadrosuna katıldı. Euphoria’nın yıldızı, yapımda Tigris Snow’u canlandıracak.

Hunter Schafer yeni açlık oyunlari filmi
- Reklam -
- Reklam -

Hunter Schafer, yeni Açlık Oyunları filmine dahil olan isimler arasına katıldı. Euphoria ile yıldızı parlayan oyuncu The Hunger Games’in öncesini konu alacak yapımda Tigris Snow karakterini oynayacak.

23 yaşındaki Amerikalı oyuncu Hunter Schafer, 2019 yılında HBO yapımı Euphoria dizisindeki Jules Vaughn rolüyle ses getirmişti. Son olarak Tilman Singer imzalı Cuckoo filminde başrol olan Schafer’ın sıradaki projesi belli oldu.

Başrollerini Tom Blyth (Coriolanus Snow) ve Rachel Zegler (Lucy Gray Baird ) ikilisinin paylaştığı yeni Açlık Oyunları filmi, oyuncu kadrosunu Schafer ile güçlendirdi.

- Reklam -

Aktris The Ballad of Songbirds and Snakes filminde Coriolanus Snow’un büyük kuzeni, sırdaşı ve ilk Açlık Oyunları’nın ödüllü stilisti Tigris Snow’u canlandıracak.

Hunter Schafer, Yeni Açlık Oyunları Filmi ile Sinema Yolculuğuna Devam Ediyor

Henüz çekimleri devam eden Cuckoo’nun ardından ikinci sinema projesine katılan Hunter Schafer, Euphoria sonrası işleriyle dikkat çekmeyi sürdürüyor. Oyuncu, Time 100 Next’in 2021 listesine de girmişti.

Hunter Schafer yeni açlık oyunlari filmi kadro

Schafer’ı kadrosuna katan Açlık Oyunları’nın öncül filmi Coriolanus Snow’un 18 yaşında olduğu yıllarda geçiyor. Filmin yönetmenliğini ise serinin eski yapımlarında olduğu gibi Francis Lawrence imzasını taşıyor.

Schafer ile birlikte filmin kadrosuna dahil olan son isimler iseNick Benson, Laurel Marsden, Lilly Cooper, Luna Steeples ve Hiroki Berrecloth şeklinde oldu.

Yeni Açlık Oyunları Başkan Snow’un Gençliğini Konu Alacak

Açlık Oyunları’nın 10. yılını konu alan yapımda genç Snow ile Lucy Gray Baird karakterleri hikâyenin odağına oturuyor. Snow Ailesi’ni eski parlak günlerine geri getirmeyi hedefleyen Coriolanus ile Baird arasındaki çatışma ana gerilim unsuru olacak.

- Reklam -

Film Nina Jacobson ve yapımcı ortağı Brad Simpson ile Francis Lawrence tarafından üretilecek. Yazar Suzanne Collins, Tim Palen ve Jim Miller yönetici yapımcı olarak projede görev yapacak.

Yeni Açlık Oyunları Filmi Genç Coriolanus Snow Tom Blyth

Senaryonun son taslağı Michael Lesslie imzasını taşıyor. Lesslie, yazarlar Suzanne Collins ve Michael Arndt’ın çalışmalarını kaynak alıyor. Senaryo Collins’in çok satan ve Türkçeye Kuşların ve Yılanların Şarkısı adıyla kazandırılan kitaptan perdeye taşınıyor.

The Ballad of Songbirds and Snakes filmi 17 Kasım 2023 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Siz bu oyuncu tercihi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Fall of Númenor kitap jrr tolkien

Yüzüklerin Efendisi Dizisine İlham Olan Tolkien İmzalı “The Fall of Númenor” Kitabı Geliyor

brad pitt emeklilik kariyer

Brad Pitt, Kariyerinin Son Dönemlerinde Olduğunu Açıkladı