in

Yazarları Arasında George R.R. Martin’in de Bulunduğu Tarihi Bilimkurgu Romanı “Hunter’s Run” Film Oluyor

Hunter’s Run filmi hazırlıkları başladı. George R.R. Martin’in de yazarları arasında yer aldığı tarihi bilimkurgu romanı sinemaya uyarlanıyor.

Hunter's Run Film Uyarlaması Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Hunter’s Run film oluyor. George R.R. Martin’in The Expanse yazarı Daniel Abraham ve Gardner Dozois ile birlikte yazdığı bilimkurgu romanı, Game of Thrones ile ünlenen yazarın bir sonraki beyaz perde uyarlaması olacak.

George R. R. Martin’in tarihi bilimkurgu romanı Hunter’s Run, Exile Content Studio’nun haklarını satın almasının ardından uzun metrajlı bir film olarak hazırlanıyor. Şu sıralar HBO dizisi ve Game of Thrones spin-off’u House of the Dragon’ın sorumlu yapımcılığını yürüten ünlü yazar söz konusu romanı 2007’de Daniel Abraham ve Gardner Dozois ile birlikte yazdı.

Martin, İspanyolca ve İngilizce içerik üreten Exile Content Studio’nun kitabın haklarını yakın zamanda satın alması hakkında Variety ile konuştu. Stüdyonun romanla ilgilenmesinin nedenlerinden birinin de karmaşık Latin karakteri olduğunu söyleyen Martin, baş yapımcı olarak görev yapacağı film için heyecanını şu sözlerle dile getirdi:

- Reklam -

“Çıkışından neredeyse 16 yıl sonra Hunter’s Run’ın bir film olarak geleceğini duyurmaktan dolayı çok mutluyum. Sevgili arkadaşlarım Daniel ve Gardner ile birlikte yaratılmasına yardım ettiğim zengin bilimkurgu evreninin, kitabımızın sayfalarının ötesinde var olacak olması beni aşırı derecede heyecanlandırıyor.”

Hunter's Run Film Uyarlaması George R.R. Martin Duyurdu

Hunter’s Run Film Uyarlaması Zengin Bir Bilimkurgu Manzarası Sunacak

Roman, Dünya’ya benzer yaşam koşullarına sahip olan São Paulo adlı gezegende, bir insan kolonisinde yaşayan anti-kahraman Ramón Espejo’nun hikâyesini anlatıyor. Ramón, bir diplomatı istemeden de olsa öldürür ve ardından saklanmaya başlar. Burada kolonideki insanlardan saklanan diğer uzaylılarla karşılaşır. Böylece cinayetten kaçarken, farklı yönlerini keşfeder ve ahlaki iç gözlem yolculuğuna çıkmış olur. Roman, sadece George R.R. Martin’in değil, The Expanse ile çokça beğenilen Daniel Abraham sayesinde zengin bir bilimkurgu manzarası inşa ediyor.

- Reklam -

Film, daha önce Kodachrome’u da yöneten Mark Raso tarafından yönetilecek. Martin’in yanı sıra Game of Thrones ve House of the Dragon’da da yer alan Vince Gerardis baş yapımcı olarak görev yapacak. Senaryoyu ise Mark Raso ile birlikte kardeşi Joseph Raso tarafından hazırlanacak. Yeni filmin çekim tarihi veya ne zaman çıkacağı gibi bilgiler henüz netleşmiş değil.

Hunter's Run Film Uyarlaması George R.R. Martin Duyurdu

Hunter’s Run’ı okumuş muydunuz? Filme uyarlanacak olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Wiki of Thrones

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Yorumumu da yapayım. Dedemiz kitapları ile gündeme gelemese bile eserleri ekrana uyarlanarak yine gündeme gelmeyi başarıyor. Ne şanslı dedeymişsin sen Martin.

    Acaba bu kitabı basan bir babayiğit yayınevi çıkar mı?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Leonardo Paradoksu

Leonardo da Vinci’nin 500 Yıllık Paradoksu Sonunda Çözüme Kavuşturuldu

CNBC-e Geri Dönüyor Olabilir

Bir Nesilde Unutulmaz Anılar Bırakan TV Kanalı CNBC-e Geri Dönebilir